Magyarország a világban, és az atlasz

Zenit    2019-01-29 17:33:04

magyar international Facebook

Akit érdekel a földrajz, vagy csak szereti az infografikákat, annak nagyon ajánlom ezeket a bizonyos honlapokat.

https://www.magyarorszagavilagban.hu

Erre az oldalra, pontosabban a Facebook oldalukra (Magyarország a világban) pár napja találtam rá, illetve ajánlotta a Facebook algoritmusa. Nagyon meggyőző kis oldal, látszik, hogy a készítői szeretik, és mint ilyen, szerintem támogatásra méltó- épp ezért szántam rá magam, hogy hirdessem nektek. Felvettem a kapcsolatot a készítőivel, páran csinálgatják, vannak terveik a jövőre nézve, és ebben a pillanatban úgy van 120 követője az oldaluknak, hogy ez a szám tegnap még csak 60 volt.

Sok tekintetben hasonló témájú, mégis látványosan más profilú az alábbi oldal:

http://azatlasz.hu/

Ezt is vélhetően kevesen készítik, sajnos évente csak pár, 5-6 cikket írnak. De te atyaég, azok milyen elképesztően zseniálisak!!! Tele van gyönyörűen elkészített, precíz, részletes térképekkel, a cikkek jól strukturáltak, lényegre törőek, és fontos gazdasági-geopolitikai összefüggéseket mutatnak be- az anyanyelvünkön.

Remélem, ezzel a rövid bejegyzéssel ha mást nem is, azért sikerült néhány emberrel megismertetnem ezt a két nagyon profi, de elszomorítóan kevés ember által követett oldalt. 

Ha az Olvasó ismer más, hasonló gyöngyszemeket (ez akár Youtube csatorna is lehet), kérlek, osszátok meg velünk, és ami szerény kis elérési bázisunkból telik, azt megtesszük a szélesebb körökhöz való eljuttatás érdekében. 

Megjegyzések