×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
Vegyes szerkesztőség
USchool meetup

USchool meetup

Minden kedves startupok, vállalkozások iránt érdeklődőt várunk december 7-én a Uschool meetupjára, ahol tájékozódhatsz arról, hogyan csatlakozhatsz a 2018-ban induló programhoz!

Új, idegen nyelvű könyvek a szabadpolcon

Molnár tanárnő jóvoltából

Köszönet a sütisütőknek

Köszönet a sütisütőknek

Nagyon szépen köszönjük a 9. A, 9. Ny, 9. C, 9. D, 10. A, 10. C, 10. D, 11. C, 12. E és 12. F osztályok diákjainak, hogy sütöttek az egyedülálló nyugdíjasoknak!

Adventi ajándékgyűjtés a velencei gyerekeknek

Ebben a cikkben gyűjtjük az infókat az idei jótékonysági gyűjtésről.

Helyesírási verseny

Helyesírási verseny

Implom József helyesírási verseny a 9-12. évfolyamnak november 23-án, csütörtökön 15:00-kor a 101. teremben.
Jelentkezés a magyartanárokon keresztül jövő szerdáig.
Jöjjön, aki mer!

Matematika-pályaorientációs előadás

A BME-ről jön Wettl Ferenc tanár úr, s beszélni fog a matematika szakról (mellesleg ő az egyik szerzője a LaTeX-könyvnek), valamint egy másik fizika professzor szintén a BME-ről.Jöjjön mindenki, aki a matekot szereti, és a matek szakra kíváncsi!!!!

Előadás ELTE-közgázról, és amerikai egyetemekről

ELTE közgazd-on végzett fiatalember, aki a közgazdaságtanról, valamint a sporttal összekapcsolt amerikai egyetemen való tanulásról fog mesélni. Az érdeklődőket szeretettel várják a 10.C-ek, a 307-es teremben. A programot Székely Péter tanárúr szervezi.

II. ArtLife - Závada Péter

II. ArtLife - Závada Péter

A Veres Pálné Gimnázium szervezésében 2 hét múlva pénteken lesz egy beszélgetés Závada Péterrel, az Artlife esemény keretei között. Ez lesz a második alkalom, és az első beszélgetés sikerei után úgy gondolták, hogy jó lenne ezt kiterjeszteni az Eötvösre valamint az Apáczaira is, úgyhogy gyertek minél többen, szuper lesz!

Eötvös szülinap

Adventscafé

Osztálykarácsonyok

Szalagavató 2017

Szalagavató 2017