Beindult a Sulirádió!

Eötvös Sulirádió    2017-09-26 21:43:26

Rádió indul start 2017

Lezárult a válogatás, megvan a beosztás és a mai napon már el is indult a Sulirádió. A diákság jelentős része ezt a folyosón táncolással fogadta, aminek a vezetőség örül. Kicsit beszámolunk hát a válogatásról

Összesen 23 lett a rádiósok száma idén, ami közel áll a tavalyihoz és bőven felette van az ajánlottnak. Az Eötvös Sulirádiónak jellegzetessége, hogy nem lehet mindenki boldog vele: akinek nem tetszik épp a zene, az azért fogja kritizálni, aki nem került be, az azért, aki pedig bekerült, a beosztást fogja kritizálni, vagy épp azt, hogy túl sokak lettek felvéve és egy emberre kevesebb idő jut.

Idén visszahoztuk a jelentkezési lapok rendszerét, így megtudtuk mindenkinek a preferenciáit (zeneileg és szünet ügyileg is) és ez jól jött a beosztás elkészítésénél, plusz így mindenkinek megvannak már az elérhetőségei, akik rádióznak. Az ajánlott kb. 15 helyett 23-as létszám lett idén, de a beosztás jóval egyenlőbb a tavalyinál. Majdnem havonta kap mindenki egymaga egy nagyszünetet és hetente kap mindenki valakivel megosztva egy kicsit (azaz kéthetente, ha felosztják - persze ha valaki nem kért nagy vagy kis szüneteteket akkor kompenzálva vannak).

Sajnos 7-en így is kimaradtak a rádiózásból, ők "várólistán" vannak, üresedés esetén beszállhatnak valaki helyére. Talán ez a rádiósoknak is motiválja majd a szabályok betartására. Folyamatosan rajta vagyunk azonban, hogy nekik is helyet csináljunk. Ha máshogy nem, Eötvös Napok/12 órás programok alatt, de a nulladik, első és ötödik szünetbe is vinnénk rádiót - ez egy külön kör lesz az igazgatóságnál. A kívánságműsor és rádió kipróbálási lehetőség legkorábban 5 hét múlva indul, hiszen az a beosztás módosításával járna.

Ettől függetlenül várunk visszajelzéseket és akár jelentkezéseket is, de utóbbinál nem ígérhetünk semmit, csak, hogy igyekszünk mindenkinek lehetőséget adni - talán még soha nem igyekeztek ennyire, pedig egy ideje már hasonlóan nagy létszámmal működik a rádió.

Kövessétek facebook oldalunkat (Eötvös Sulirádió) a lejátszási listákért és nyugodtan üzenjétek meg, mit gondoltok a rádióról - igyekszünk Hozzátok közelebb hozni, mind lehetőségek, visszajelzések, átláthatóság terén, de ez egy hosszabb folyamat lesz.

Addig is, közösségi médiás megjelenésünkön fejlesztenénk, ehhez olyanokat is várunk, akik szívesen dizájnolnának nekünk valamit, hiszen mégiscsak vezető médium vagyunk facebookon - persze nem verseny, lájkoljátok az Eötvös Médiát is, hadd előzzenek vissza minket, most talán együttműködés indul, úgyhogy hirdetjük is őket majd facebookon.

 

Megjegyzések

Régi (http) kommentek