Írókat keresünk - Sport szerkesztőség

Eötvös Sportkör    2017-09-12 17:21:26

2017 író tag felvétel szerkesztőség sport szabadidő

Egyre több diákkör és DÖ-s csapat indít szerkesztőséget vagy tervez indítani szerkesztőséget, itt az e5vosdo.hu-n, azonban a "Sport" (avagy Eötvös Sportkör) szerkesztőség még üres. Ennek beindítására keresünk írókat és olyanokat akik szívesen menedzselnék a szerkesztőséget.

Honlapunk kiváló felület lenne az eötvösös sportsikereknek, házon belüli események hirdetésének és sporttal kapcsolatos érdekességeknek. Legyen a téma foci, kosár vagy akár pingpong, az Eötvös Sportkör szerkesztőség, mint egy sport rovat működne az e5vosdo.hu-n, ahol Eötvös-diákok cikkei jelennének meg. 

Ahhoz, hogy ez működjön, szükségünk van írókra és szerkesztőség vezetőkre. Tartalomban pedig most nagyjából az anno Bronzbagoly sportrovatához hasonlóra gondolunk. (http://bronzbagoly.blogspot.hu/search/label/Sport)

Tehát rövidhírek, képek, eseménynaptár, interjúk, kitekintők... bármi ami sport (vagy e-sport) és eötvösösöknek érdekes lehet.

 

Amit ajánlunk:

  • könnyen használható, folyamatosan fejlődő webes szerkesztőfelület cikkekhez, eseményekhez, közleményekhez
  • minden nyilvános cikk meg lesz osztva az E5vös DÖ facebook oldalon, a legfontosabbak pedig akár a DÖ csoportba is

Amit kérünk (nem egyénektől, hanem a szerkesztőségtől):

  • ahogy régen rengeteg eötvösösöket érintő sportesemény és eredmény kint volt az E5vös DÖ csoportban, ezek itt (remélhetőleg minden más eötvösös hírrel együtt) legyenek fenn minden érdeklődő számára.

 

Ha a szabadidődben szívesen írnál egy-két cikket eötvösösöket érintő sporteseményekről (regisztrálj) és jelentkezz az Eötvös Sportkör szerkesztőségbe!

Ha szívesen menedzselnéd a szerkesztőséget (kinézet, bejegyzések engedélyezése, jogosultságok kezelése, stb.) írj a do@e5vos.hu címre!

Megjegyzések

Régi (http) kommentek