×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
DÖ Parlament

DÖ Parlament 55. Évi 1. Ülés

A DÖ Parlamentje megkezdi működését 55. Évében. Az ülés, mint mindig, nyilvános, minden vendéget szeretettel várunk!

Tizennegyedik ülés - DÖ parlament

Április 11, 15:30

Tizenharmadik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Tizenharmadik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Parlament jövő héten, fő téma a 12 órás.

Valentin napi szívküldés

Valentin napi szívküldés

Holnap indul a szívküldés, nagyszünetben a Büfénél

Tizenkettedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Infók a holnapi ülésről

Tizenegyedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Tizenegyedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

2018 első ülésén szó lesz a közeledő választásokról, diákfórumról, külügyekről-belügyekről,  remélhetőleg bizottsági és kormánybeszámolók hangzanak majd el, mindezzel remélhetőleg lendületesen kezdheti működését ebben az évben a DÖ.

Tizedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Tizedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Idén utoljára gyűl össze a DÖ Parlament és holnapi ülésével karácsonyi hangulatban zárja második ülését. Az ülést most Murguly Balázs ENF-es képviselő és parlamenti alelnök fogja vezetni. A kormány mára sok témát nem hozott és (sajnos) úgy tűnik, a bizottságok sem, így viszont több lehetőség adódik kisebb ötleteket tárgyalni.

Kilencedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Kilencedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

A Mikulásnapi parlamentet Szántai Valentin DÖ Elnök fogja vezetni. Természetesen szóba kerül a téli programok állása és az, hogy mit csináltak mostanában a kormánytagok és a bizottságok, de most remélhetőleg tényleg lesz idő spontán ötletekre és felszólalásokra.

Választási szabályzat javaslat

Rég érik már egy kartális formában meglevő Választási Szabályzat a DÖ-nek, a tavalyi alkotmányozás pedig ezt szükségszerűvé tette. Lassan így akár van kedvük hozzá a képviselőknek, akár nem, meg kellene tárgyalni egy javaslatot erről a dokumentumról. Egy ilyen lenne az alábbi javaslat, ami nagyrészt korábbi elveken alapszik, szokásokat rögzít, azonban vannak benne új elemek is. Ezen a linken találhattok belőle PDF verziót, ami színkódolva van (nem tökéletesen, lesz jobb verzió, de a szándékot könnyű felfedezni annak, aki jártas abban, hogy min alapszik a Választási Szabályzat).

Nyolcadik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Nyolcadik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Az ülést Őrsi Marcell (képviselő és parlamenti alelnök, 11.C, Kimpárt) fogja vezetni.

Fő témák: Téli programok, kérdőívek eredménye, bizottságok aktivizálása

Hetedik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Rögtön a szünet utáni első kedden Parlamentünk megkezdni a következő ülésszakot. Aznap csak 3 óra lesz megtartva nevelőtestületi értekezlet miatt, így még ebéd előtt nekiláthatnak a képviselők megbeszélni, hogy hogy sikerült az Eötvös Napok és milyen irányt vegyen a Parlament a következő háromnegyed évben.

Október 16-i hét: Parlamenti naptár

Sűrű hét vár a DÖ Parlamentre, amely nem csak a közeledő Eötvös Napokkal foglalkozik, hanem jövő héten még szinte minden állandó bizottság is tart megbeszéléseket, szerda délutánra pedig várhatóan az őszi szünet előtti utolsó, 6. plenáris ülés lesz megtartva.

Hatodik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Hatodik ülés - 54. évi DÖ Parlament

DÖ Hétvége 2017 - 54. évi DÖ Parlament

DÖ Hétvége 2017 - 54. évi DÖ Parlament

szerkesztés alatt

Harmadik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Harmadik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Harmadik ülését ebben a tanévben a Parlament a szokásosnál kevesebb jelenlevővel tartotta, de ez érthető, hiszen sok programmal ütközött és a DÖ hétvége előtt volt két nappal. Rövid beszámolónk következik: