E5N póló pályázat

Reformkormány    2019-09-17 21:05:29

pályázat E5N

Sziasztok!

A nyár végén azon tanakodtunk, hogy mivel tehetnénk egyedivé az idei Eötvös Napokat, hiszen mégiscsak ez az Eötvös legnépszerűbb és legnagyobb múlttal rendelkező eseménye. Arra jutottunk, hogy bár lehet nem fogunk olyan Eötvös Napok nyomába érni, mint a 2013-as (a maga Eötvös 200 flashmobjával), azért jó lenne ha a sok fantasztikus élmény mellett mással is emlékezetessé tennénk ezt az évet....

Ekkor jött az az ötlet, hogy mi lenne ha lenne, egy egyedi E5N-es póló? Ez ugyanis egyféle ereklye, ami mindig emlékeztetni fog az itt szerzett élményekre, mégis nem annyira hivatalos, mint a kitűző vagy a "hivatalos" Eötvösös póló. Másrészt ha jól is nézne ki, akkor hétköznapi viseletként is megállná a helyét. Na de....itt van egy kis bökkenő... "Jól néz ki?" Hogy csinálunk mi egy ilyen pólót, ha nem tudjuk, hogy milyen tetszene a "népnek"? Ha pedig tudnánk is, nem biztos, hogy grafikusi képzettségünk vagy kreativitásunk fel tud nőni a feladathoz... És itt el is jutottunk a cikk lényegéhez.

Szeretnénk kiírni erre a pólóra egy pályázatot, hiszen tudjuk, hogy az Eötvösben kreatív és ügyes emberekből nincs hiány :)

Pályázat:

Készíts egy olyan grafikát, amit szívesen látnál (és persze viselnél) az E5N hivatalos pólóján. A képen feltétlenül szerepeljen az E5N '19 felirat (olvasható betűtípusban). Minden mást rátok bízunk, annyi kikötéssel, hogy maradjatok a jó ízlés határain belül.

Még egy-két technikai jellegű kérés:

  • A kép a lehető legnagyobb legyen (min. 1500 px a rövidebb oldal, de minél nagyobb annál jobb), hiszen csak így tudjuk kivitelezni a lehető legjobb minőségben
  • A kép png vagy jpg formátumú legyen.
  • Amennyiben a póló mindkét oldalára szeretnél tenni valamit, ez természetesen két kép lesz. Légyszi jelezd melyiket szánod a póló elejére és melyiket a hátuljára
  • A pályázatotokat az e5vosdo@gmail.com email címre küldd el, leírva a póló színét és csatolva a képet/képeket. Legkésőbb október 3-án 21:00-ig teheted ezt meg.
  • (+1)Lehetőleg átlátszó (alfa) háttérre készítsd el, ezzel is könnyebbé teszed a munkánkat.
  • Amennyiben 3-nál kevesebb pályázat érkezik be, a kiírók fenntartják a jogot a pályázat visszavonására. Ebben az esetben nem lesz az E5N-nek hivatalos pólója!

A pályázat nyertese természetesen jutalomban részesül!

Ha bármi kérdésed, ötleted vagy javaslatod van, nyugodtan keress meg minket. (Facebookon, vagy a feljebb látható email címen)

Jó munkát kíván az Eötvös DÖ Kormánya! :)

Megjegyzések