×
Én

Rejtélyes láda a teraszon - térfejlesztés 2.5

DÖ Kormány   

Terasz fejlesztés Kormány elnök közösségi tér

A DÖ Kormány közösségi térfejlesztése visszatért a teraszra, ahol egy tavaly beérkezett kérést teljesítettek. Exklúzív cikkünkből kiderül ez mi is pontosan.

A közösségi térfejlesztés már a legutóbbi elnökválasztáson is népszerű téma volt, a Szántai-Kormány pedig az elmúlt fél évben számos látható eredményt is nyújtott a diákságnak e téren (no pun intended).

A projektnek első és másfeledik hullámában a Büfé térsége alakult át és a terasz új székeket kapott (ezeknek következtében a hátsó porta környéke megkapta azokat a székeket és asztalokat, ami itt már nem kellett). A térfejlesztés második hullámában  újabb szabadpolcok kerültek ki, ezúttal elsősorban tankönyveknek és a földrajz tanári közelébe.

Most pedig újra a teraszt vette célba a Kormány. Ahogy közelednek a hűvösebb napok, a tavalyi tapasztalatok szerint az amúgy nem túl kényelmes kültéri fémszékek le is hűlnek. Ezen segít a kihelyezett láda tartalma ami, ha még nem találtátok volna ki a feliratból:

Láda, amiben párnák vannak

bizony, olyan párnák vannak a ládában, amik illenek a székekre (vagy akár a terasz ablakpárkányaira is ki lehető őket rakni? majd meglátjuk). Egyszerű fejlesztés mégis vonzóbbá teszi a teraszt.

A ládán amúgy elég egyértelmű kéréseit is megfogalmazta a Kormány: a párnának nem kéne elvinni, sőt mindig vissza kell tenni, nehogy elázzanak (ki tudja mikor jön egy óra alatt eső) és vigyázni kéne, hogy ne legyenek koszosak. Jogos kérések.

Reméljük, hogy nem lesz esős idő és az újdonságaival használatba veheti a diákság (és a tanárok) a teraszt.

A szerző nem kormánytag.

Régi (http) kommentek