×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
Reformkormány
Így írtok ti- vélemények a klímasztrájkról

Így írtok ti- vélemények a klímasztrájkról

Mikor kitettük a google formot, egy nap alatt 200 kitöltésérkezett arra a kérdésre, miszerint szeretnétek-e közös iskolai fellépést a klímasztrájkra! Ez bőven felülmúlta a várakozásainkat, egy hatalmas köszi mindenkinek, aki véleményt nyilvánított! Ráadásul 58-an szöveges választ is küldtek, ami szintén kiugró érték, ezekért még nagyobb elismerés a válaszolóknak! (Azóta 248-an töltötték ki, és 66 válasz érkezett).

Ebben a bejegyzésben szemezgethettek arról, hogy az iskolatársaitok mit gondolnak a klímasztrájkról (teljesen anonim volt, így nem tudjuk mi sem, ki írt micsodát).

E5N póló pályázat

Sziasztok!

A nyár végén azon tanakodtunk, hogy mivel tehetnénk egyedivé az idei Eötvös Napokat, hiszen mégiscsak ez az Eötvös legnépszerűbb és legnagyobb múlttal rendelkező eseménye. Arra jutottunk, hogy bár lehet nem fogunk olyan Eötvös Napok nyomába érni, mint a 2013-as (a maga Eötvös 200 flashmobjával), azért jó lenne ha a sok fantasztikus élmény mellett mással is emlékezetessé tennénk ezt az évet....

ENGEDETLEN - Filmvetítés

Sziasztok!

Az Eötvös két örekdiákjának lenne most szüksége a segítségünkre!

Moll Zoltán által rendezett Engedetlen filmben Cvetkó Fruzsi játsza a főszerepet.

A vetítések nézőszámán fog múlni az, hogy a forgalmazó megveszi-e a filmet.

Úgyhogy segíts te is azzal, hogy megnézed a filmet a lejjeb írt vetítések egyikén!

Diákfórum 2018!

Diákfórum 2018!

Figyelem, Eötvös-polgárok! Kedden kerül megrendezésre a Diákfórum, ahol az diákságot legjobban érdeklő témák kerülnek szélesebb körben megvitatásra. Cikkünkben most mindent megtudhatsz arról, hogy mit érdemes tudni a nevezetes eseményről és miért éri meg résztvenned!

Közmunkaóra szerzési lehetőség

Kedves Diákok!

Közösségi szolgálati órák szerzésére adódik lehetőség jövő hét pénteken (02.23.)! Lomtalanítás keretében a mérőhelyiségből bútorok és bútordarabok kipakolásával szerezhettek magatoknak pár extra órát. Aki élne a lehetőséggel, azt aznap 18:00-tól várjuk a Hökiben.

Kormányjelentés 2018 január

Kormányjelentés 2018 január

A Szántai-kormány első összefoglalója a 2018-as tanévben.

Diákfórum igényfelmérés

Diákfórum igényfelmérés

Kedves E5vös!

Várhatóan február utolsó hetének folyamán kerül megrendezésre az idei diákfórum! Ahhoz, hogy a MINKET érdeklő témákról legyen lehetőségünk beszélgetni, vitatkozni, légyszíves töltsétek ki az alábbi rövid formot:

Kormányjelentés 2017 december

Kormányjelentés 2017 december

A kormány 2017. évi december beszámolója:
Számos kérdést és javaslatot tárgyalt a kormány a kilencedik hónapjában, ezekről olvashattok egy
összefoglaló vázlatot az alábbiakban:

Eötvös születésnapi előadás

Eötvös születésnapi előadás

Iskolánk története a fegyelmezés tükrében-Születésnapi visszamlékezés

Kormányjelentés 2017 november

Kormányjelentés 2017 november

Számos kérdést és javaslatot tárgyalt a kormány a nyolcadik hónapjában, ezekről olvashattok egy összefoglaló vázlatot az alábbiakban.

Nagy mérőhelyiség pakolás - lomtalanítás első forduló

Nagy mérőhelyiség pakolás - lomtalanítás első forduló

Még ha nem is mindenki tudja pontosan, mi rejtőzik a HÖKIvel szemben a "merőhelyiség" feliratú ajtó mögött, az Eötvös Népe bizonyára elgondolkozott már, honnan is jön az a félreismerhetetlen szag, ami néha a menzalépcső és a HÖKI között terjeng. Nos, a mérőhelyiségből. És a DÖ most nekilát felszámolni ezt a lomtárral együtt ami ott kialakult. A segítőket közösségi szolgálat órákat kaphatnak.

DÖ Mikulás

DÖ Mikulás

Idén is ellátogat az Eötvösbe a DÖ Mikulása, aki különleges tárca nélküli miniszterként dolgozik a DÖ kormány Élelmezési és Közjóléti minisztériumának Ajándéklogisztikai Főosztályán. ám előtte az eötvös-polgárok a hagyományoknak megfelelően szaloncukrokat küldözgethetnek egymásnak.

Újabb kávégép a láthatáron

Újabb kávégép a láthatáron

Ezúttal a földszinten.

Menza menürendelés guide

Menza menürendelés guide

Itt olvasható, hogy hogyan lehet az e-naplóban kiválasztani, hogy melyik menüt szeretnétek kérni. Ha nem választatok, akkor automatikusan A menüt kaptok minden nap.