×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
DÖ Parlament
Jogi bizottság

A nagy DÖ-felmérés - Eredmények

Kedves Diákok!

Bizonyára sokan láthattátok, hogy a Diákönkormányzat Jogi Bizottsága felmérést végzett a DÖ-vel kapcsolatos véleményetekről, javaslataitokról, kérdéseidről. Az elmúlt másfél hétben ennek a kérdőívnek a kiértékelésén dolgoztunk, és most megosztjuk az eredményeket, főbb következtetéseket veletek is. Ez nagyban segít nekünk, és különösen a jelenlegi és a következő DÖ Kormánynak, hogy a ti igényeiteknek megfelelően végezze szervezési és képviseleti munkáját.

A felmérés három részből, összesen 18 kérdésből állt. A kérdőívet először a közös Facebook-csoporton keresztül osztottuk meg a veletek, ekkor körülbelül 30-40 kitöltés érkezett. Néhány nappal később személyesen is elküldtük a diákok iskolai elektronikus levelezési címére, majd a részvétel két nap alatt több mint a duplájára nőtt. A kitöltést egy hét után, 114 válasznál zártuk, mely közel minden nyolcadik iskolapolgár véleményét lefedi. Az első indirekt következtetésünk tehát: az iskolai ímélt a diákok jelentős része gyakrabban nézi és könnyebben éri el, mint a diákönkormányzati közösségi médiát.

MINI HÁZIREND - Legyél képben

MINI HÁZIREND - Legyél képben

Túl hosszúnak, kacifántosnak, bonyolultnak és hivatalosnak érzed a Házirendet?
Mi is, pedig nekünk kéne legjobban szeretni...
Ezért készítettük el a Házirend gyorstalpalót.