E5N Frizbi Bajnokság

Idén is megrendezésre kerül az E5N-on a frizbi (poktapok)! Ha te is szeretnél egy jót játszani, akkor siess a jelentkezéssel, mert csak korlátozott számú csapatnak van hely!

Partizán

Idén is lesz partizán! Ki lövi ki legpontosabban a vadakat?

12 Órás Harcipuszi

Ha csütörtökön nem lenne elég 2 órányi harc, vagy a foci után/mellett más mozgásformára is vágysz, akkor gyere a 217-be. Este 6-tól reggel 6-ig, megállás nélkül fog folyni a küzdelem, persze csak puszikkal.csók

E5N 2018 Karaoke

Nem énekeltél eleget ének órán? Elrappelnéd a Rap God-ot, vagy megőrülnél a Dancing Queen dallamaira? A 209-ben mindkettőre lesz lehetőséged. Gyertek válasszatok egy dalt és énekeljetek SZABADON! 

E5N 2018 Harcipuszi

Ha E5N, akkor Harcipuszi, ha Harcipuszi, akkor pedig csak a 10.E szervezésében.

Várunk titeket a Dühöngőben. szív

12 Órás Doctor Who

Ugorj be te is egy idő- és térbeli kalandra a 306-ba!

Gólyabál

Idén is (nyilván) megrendezésre kerül a gólyabál.

2018 KiMitTud?

Az Eötvös Napok ikonikus rendezvénye idén is megrendezésre kerül, ezúttal kicsit újragondolt koncepcióval.

12 órás Gyűrűk Ura

El akarod felejteni a Hobbit-trilógiát? Bele akarsz nézni Szauron szemébe? Újra át akarod élni gyerekkorod kedvenc meséjét? Akkor itt a helyed!

2018, Pingpong Bajnokság

Idén is megrendezésre kerül az egyik legnépszerűbb E5N bajnokság, a pingpong. Részletek és jelentkezés alább! Siessetek, mert korlátozott számú játékos lehet!

E5N Karamu

Karamu szombaton a kistornában

Eötvös Napok Pontrendszer

Az Eötvös Napok pontjai  minden évben elvesznek, kézzel kell őket összeszámolni ,és hónapok alatt derül ki a végeredmény. A probléma megoldására megszületett az Elektronikus Pontrendszer, mely nagyban megkönnyíti a DÖ munkáját, és az eredmény is hamarabb, mitöbb, valós időben látható lesz. Ebben a cikkben a rendszer alapjait mutatjuk be, valamint az E5N pontszerzési lehetőségeit.

Világűr- új cikksorozat!

Az emberiség egy pöttöm kis foltocskán tengeti életét már 200 000 éve- a világűr mércéjével mérve csupán egy szempillantás óta létezünk. Egy hosszú utazásra szeretnélek elkísérni titeket térben és időben, hogy megmutathassam  a csillagászat számomra legmegkapóbb érdekességeit. 

Cikkíró pályázatot hirdetünk!

Szerkesztőségünk cikkíró pályázatot hirdet! A nyertesek jutalomban részesülnek, és felvételt nyerhetnek a szerkesztőségbe, valamint osztályuk pontot kap az év osztálya versenyen!

Figyelem! A pályázat csak a Budapest V. Kerületi Eötvös József Gimnázium tanulóira vonatkozik!