Kimpárt választási program - 4. rész

Ééés megint itt vagyunk, ezúttal a DÖ-höz köthető programokkal kapcsolatban. Célunk, hogy mindenki jól érezhesse magát ezeken, így igyekszünk majd a ti igényeitek szerint alakítani ezeket a programokat. 

Die Mauer Berlin 61

Tizenharmadik ülés - 54. évi DÖ Parlament

Parlament jövő héten, fő téma a 12 órás.

E5vös Négerek - Trefort Szakgimnázium

Szerda meccsnap!
Csapatunk 100 %-os mérleggel áll a bajnokságban, ám a mezőny kiegyenlítettsége miatt minden további sikerre is nagy szükségünk van a négyesdöntőbe jutáshoz. Kezdés ismét 3 órakor. Ellenfelünk ezúttal a Trefort Szakgimnázium csapata lesz, akiket a tavalyi szezonban nagyszerű játékkal, 66-18 arányban sikerült felülmúlnunk.

Kimpárt választási program - 3. rész

Az elmúlt napokban már programunk egy részét felfedtük, most újabb fontos ponttal jelentkezünk, melynek témája az E5vös Napok.

12ÓrásFociRáadás!

A már jól ismert dübörgő, izomszagú, alváshiányos esemény ráadása következik!! 🤤🤤 Csatlakozzatok minél többen, hívjatok barátokat, ismerősöket a kutyátokat, macskátokat. Nehogy véletlen lemaradjatok róla! Infók➡️➡️➡️➡️➡️!

Diákfórum 2018!

Figyelem, Eötvös-polgárok! Kedden kerül megrendezésre a Diákfórum, ahol az diákságot legjobban érdeklő témák kerülnek szélesebb körben megvitatásra. Cikkünkben most mindent megtudhatsz arról, hogy mit érdemes tudni a nevezetes eseményről és miért éri meg résztvenned!

Kimpárt választási program – 2. rész

A pénteki cikkünkben bemutattuk Gólya-programunkat, most pedig a pártprogram második pontját olvashatjátok, melynek témája a közösségi szolgálat.

Eötvös Farsang 2018

Infók az idei Farsangról

Eötvös Népe Front- a párt rövid története

Bizonyára feltűnt már az iskolában a sok méhecskés, döntően sárga-fekete színvilágú plakát, ami az ENF-et hivatott népszerűsíteni. A plakátjaink lenyomatok, jelzői annak az ideológiának, amit mi képviselünk, és nyújtunk nektek, azonban általuk nem tudtok minket megismerni. Ez a cikk épp azért született, hogy kicsit betekintést nyerjetek abba, kik is azok az elvetemült diáktársaitok, akik szeretnék a következő DÖ kormány tagjait adni.

 

Közmunkaóra szerzési lehetőség

Kedves Diákok!

Közösségi szolgálati órák szerzésére adódik lehetőség jövő hét pénteken (02.23.)! Lomtalanítás keretében a mérőhelyiségből bútorok és bútordarabok kipakolásával szerezhettek magatoknak pár extra órát. Aki élne a lehetőséggel, azt aznap 18:00-tól várjuk a Hökiben.

Kimpárt választási program – 1. rész

Bár a DÖ elnökválasztási kampány már javában tart, a Kimpárt programja eddig ismeretlen volt a nagyközönség előtt. Most ezen igyekszünk változtatni, és 12 pontba szedve bemutatjuk a választási programunkat.

E5vös Négerek - Piarista Gimnázium

Hosszú idő után ismét iskolánk adhat otthont a nagy múltú E5vös-Piarista rangadónak. Ennek időpontja ezúttal szerda 15:00. A szezon eddigi legszorosabb meccsének ígérkezik, gyertek szurkolni minél többen, várunk szeretettel minden érdeklődőt!

ArtLife - Simon Márton

Slammer, költő, műfordító. Ha ismered azért, ha nem ismered azért.
Az Artlife következő eseményén Simon Marcival találkozhattok, szerdán a VPG-ben.
Gyertek minél többen, egy ideális Valentin-napi program!
 

Elefántcsontpart

Az újság irodalmi rovatának (Elefántcsontpart) vezetőjeként írunk Nektek, mivel célunk,hogy minél több diákírást jelentessünk meg a rovatban. Olyan szövegeket várunk, amik kis terjedelműek(nem lépik túl az egy oldalt). Témájukat tekintve bármiről szólhat viszont nagyon örülünk akkor(is),ha számotokra fontos,vagy érdekes,vagy kitalált,vagy megèlt állapotokról írtok.