12ÓrásFociRáadás!

2018.03.14 18:00 - 2018.03.15 06:00

Honlap Főszerkesztőség    2018-02-19 06:00:00

12 órás foci 2018 Tavasz március sport éjszaka

A már jól ismert dübörgő, izomszagú, alváshiányos esemény ráadása következik!! 🤤🤤 Csatlakozzatok minél többen, hívjatok barátokat, ismerősöket a kutyátokat, macskátokat. Nehogy véletlen lemaradjatok róla! Infók➡️➡️➡️➡️➡️!

HAMAROSAN!

Facebook esemény itt!

a 12 órás foci szabályai

--------------------------------------SZABÁLYZAT--------------------------------------

A teremfoci is labdarúgás, a szabályok tehát nagyrészt megegyeznek. Természetesen a pálya kisebb méretéből adódóan akad néhány eltérés, amik itt olvashatóak:

Csapatösszeállítás:

A csapatok 4+1+2 főből állnak. Cserék korlátlanul engedélyezettek (akár az egész csapat egyszerre, de legalább 2-nek kell lennie). Egy ember csak egy csapatban szerepelhet. A játék csak jelenlegi Eötvös-diákoknak és tanároknak lehetséges. A lány bajnokságban játszó csapatokban fiú nem szerepelhet, viszont a fiúbajnokság csapataiban korlátlan számban játszhatnak lányok.

A pályára vonatkozóan

Oldalról a labdát lábbal kell játékba hozni. Oldalvonalról történő rúgás esetén legalább egy játékosnak bele kell érni a labdába ahhoz, hogy a gól érvényes legyen.A középkezdést viszont egyből kapura lehet lőni,beleérés nélkül is érvényes a gól.

Gól után mindig középkezdés következik.

Kapus

A hazaadást nem foghatja meg a kapus! A kirúgást földről, álló labdával, illetve kézből lehet elvégezni. Saját térfélen kötelező földetérni a labdának, amennyiben ez nem történik meg, az ellenfél csapat  jön közvetett szabadrúgással a félpályáról.  A kapusról nincs szöglet. A labdát kézzel a hatos vonalon belül foghatja csak meg.

Les

Les nincs!

„Tizenegyes”

A büntetőterületen (szaggatott vonal) belül a támadó ellen elkövetett szabálytalanságok hétméterest vonnak maguk után.

Hosszabbítás

Időtakarékosságból kifolyólag nincs! Az egyenes kieséses szakasz meccsei után döntetlen esetén egyből hétméteresek következnek.

Sérülések

Ha a csapatnak nincs megfelelő számú kezdőjátékosa (5 fő), akkor is kiállhat a mérkőzésre, ha van minimum 3 egészséges, bevethető játékosa. Ilyenkor az ellenfél nem köteles azonos számú emberrel pályára lépni.

Megjegyzések