Szántai Valentin adatlapja

Szántai Valentin profilképe

Személyes adatok

Teljes név: Szántai Valentin
öregdiák (E)
Támogatott Párt: Magnum Opus (kormánypárt: 2017-2018)

Bemutatkozás

Kedves erre tévedő!

Ha van egy kis időd, vagy egy kicsit több és szeretnéd átolvasni magad mondókámon, peckeld ki szemeidet és láss hozzá, no de csak halkan!

Ha mindehhez nincs kedved, csak gyors infó után kutakodsz, tekerj az információs szekcióhoz.

No most, hogy az, akinek nincs itt helye elérte, vagy nem, amit akart, lássunk hozzá! :)

Én vagyok a DÖ aktuális elnöke. Ez nagyjából március végén kezdődött, amikor épp elgondolkoztam azon, hogy vajon féltükben libere legálnak vagy sem... no de ez így túl hosszú lenne, inkább azzal, folytatom, hogy:
Az elnökség annyit tesz, hogy szinte bármilyen óhajjal-sóhajjal fordulhastz hozzám, ami iskolai kérdéseidet illeti. Legyen szó arról, hogy van egy király ötleted, amit meg szeretnél valósítani, netán csatlakoznál a DÖ vezetőségéhez, hogy nagyon sokat melózva visszaadj valamit az Eötvösnek abból, amit kaptál. Esetleg nem világos valami a DÖ működését illetően, észrevételeid vannak? Keress bátran személyesen vagy az éter hullámain.

Szerencsére egy szép szerteágazó, feladatköreiket specifikusan lefedő bizottságrendszerrel rendelkezik becses Önkormányzatunk, így nem is muszáj mindennel engem zargatnod. Ha növénybarát vagy keresd a zöld bizottságot, míg ha jogaidat érzed csorbulni a jogi bizottság enyhíthet bajodon. Persze, ha kifejezetten velem szeretnél beszélgetni, nehogy mást keress. Ha eddig még nem találkoztunk volna, elmondom neked, igencsak szeretek beszélgetni. És sajnos akkor is fogsz velem találkozni, ha nem szeretnél. Például, ha képviselő vagy, a Parlament ülésein biztos felfigyelsz rám.

Ha gólya vagy, akkor a nullból már mindent tudhatsz, am itt kiderülhet a Vale nevű fitréről. Szeretem a Nulltábort, még csak annyit mielőtt túl messze kerülnék az elnökösditől és a DÖ nagyszerű intézményétől, hogy igyekszünk mi, így a kormány és akik még aktívak, egy olyan iskolai diákéletet szervezni, amit mi nagyon, a többiek pedig legalább annyira élveznek. Fontosank tartjuk, hogy mindenki jó érezze magát a mindennapokban is, és ne legyen olyan problémája, amit nem tud kivel megbeszélni. Erre a barátok a legjobbak, de valamikor mi kicsit többet tudunk segíteni.
Ajj, áldom a kezeket, amik a korlátlan karakterszámot idevarázsolták.
A DÖ célja továbbá a tanár-diák viszony idealizálása, vagyis a lehető legközelebb hozni egymáshoz tátott szájú diákjainkat, magas színvonalon oktató pedagógusainkhoz. Pont ez a lényeg nemcsak magas színvonlaon látják el teendőiket, bár azt hiszem ehhez a hivatáshoz midnenféleképpen kell megszállottság elkötelezettség, amikkel felvértezve persze, hogy jól végzik dolgukat. Ám ezen túl emberekből vannak, (vannak akik képességeiket tekitve többől egyszerre),  így van életüktörténetük, ami elgondolkodtató, vagy ámulatba ejtő, és hobbijuk, akmi érdekes és nemmindennapi, mint ahogy ők maguk sem. Na jó értem én, most azt mondod, engem fizetnek ezért, főleg az utolsó pár sort olvasva. Rögtön méltatom a diákokat is. A diákok közössége itt furcsa anomália, illetve hogy azok tarkítják a közösséget. Mert sokféle az Eötvösdiák. Furcsa tulajdonsága, hogy lustasága ellenére is fáradhatatlan. Ha éppen beszélgetni kell társaival, vagy egy tök idegent útbaigazítani az épületben. Azt hiszem az Eötvösdiákok saját közösségekben élnek. Együtt laknak az iskolában és az Ibolyában, a Károlyi kertben, tágabb értelemben a Belvárosban. Kivételesen iparkodnak abban, hogy ők legyenek a jövő értelmisége, és ezt a kellően megfontolt aprólékossággal végzik. Így borul a tanulásmániások szigorú rendje, és szüneteket, jujj netán tanítási időn kívül eső időegységeket szentelnek nem is a tanulásra, hanem barátaikra elfoglaltságukra, és titokban még az iskola rendezvényeire is.
Egy ilyen hosszú szekció után igazán hozhatnál nekem a büféből valamit inni, és ha már arra jársz enni is. Mert most is sok dolgom van ám, mint az eötvösdiákoknak általában. Most is csak épp leültem Eötvös diákot olvasni mielőtt szervezném az iskola DÖ ügyeit, de persze csak azután miután, jajj el kell sietnem, majd beszélünk még. Megtalálsz a töri OKTV felkészítőn, általában a nagytanári és a töri-magyar tanári között, esetleg a 219-ben, a büfében, vagy a hökiben. Ha nem lennék ott éppen a szerverszoba és a fizika tanári között loholok Sas tanár urat keresve. Tudom, hogy sokmindent nem mondtam még el, de igazából, itt bárki tud neked mesélni az iskoláról, no meg azt hiszem, rólam is. Az lesz a legjobb, kérdezz meg valaki mást, én úgysi azt mondok magamról, amit akarok.

 

Valete

 


Információs szekció:

Előfordulási helyem: 219-es terem

Elérhetőség: szantai.valentin@e5vos.hu továbbá DÖ-s ügyekben e5vosdo@gmail.com

Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja milyen kikötőbe tart.

/Seneca/

Akár az Ádám vagy, akár az Éva
harapj nagyot az almába!

Szerkesztőségi tagságok