×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
Eötvös Diák
Újságíró, illusztrátor, tördelő műhely

Újságíró, illusztrátor, tördelő műhely

Szeptember 4-én fél négykor várunk mindenkit a 101-es terembe, aki érdeklődik az iskolaújság iránt, akár régi tag, akár új, szeretne velünk együtt ötletelni, játszani, írni, rajzolni, az újság design csínját-bínját megtudni, kreatív írógyakorlatozni vagy csak úgy beülni és szemlélődni.

Elefántcsontpart

Az újság irodalmi rovatának (Elefántcsontpart) vezetőjeként írunk Nektek, mivel célunk,hogy minél több diákírást jelentessünk meg a rovatban. Olyan szövegeket várunk, amik kis terjedelműek(nem lépik túl az egy oldalt). Témájukat tekintve bármiről szólhat viszont nagyon örülünk akkor(is),ha számotokra fontos,vagy érdekes,vagy kitalált,vagy megèlt állapotokról írtok.

Eötvös Diák LXXI. évolyam II. szám megjelenés

Eötvös Diák LXXI. évolyam II. szám megjelenés

Keressétek péntek reggel fél nyolctól a portán!

Újságírós Műhely az Eötvös Napokon

Újságírós Műhely az Eötvös Napokon

A 101-es teremben fogunk találkozni, ismerkedni, beszélgetni, ötletelni a következő számról, játszani, kérdezni, válaszolni és írni. 
Mindenkit szívesen látunk, aki picit is érdeklődik, akár hivatalosan újságos, akár nem.

Írj két összefüggő szót

Az Eötvös Diák móka rovata a segítségeteket kéri

Tagfelvétel - Eötvös Diák Milett rovat

Cikkírókat keresünk

Estem az öregekkel

Zhang Judy beszámolója az Eötvös Jótékonysági Estről

Hallottál már szivárvány színű hegyekről?

Hallottál már szivárvány színű hegyekről?

Nem? Pedig léteznek!

Visszakerülnek a kanapék!

Honlapfejlesztői kommentár: egy, a 11.E, lassan 12.E tulajdonában levő fekete kanapé eltűnt a mérőhelyiségből és így az osztály nem tudja visszavinni. Kérjük, aki a hollétéről tud valamit, szóljon az Eötvös Talált Tárgyak facebook oldalon!

A tökéletes forma - értekezés a fánktípusok különbözőségeiről

Ha esik, ha fúj; ha farsang, ha nem, akkor fánk. De ha fánk, akkor milyen?
Az egy dolog, hogy a fánknak már az ókori Egyiptomban is komoly jelentősége volt (olyannyira, hogy állítólag II. Ramszesz sírfalán fánkkészítő mesterek kísérik utolsó útjára a fáraót), meg hogy Hellászban is hella ásznak számított (bocsi), de vajon már az egyiptomiak is Nutellával ették-e? (Feltehetően nem.) És mitől szalagos vagy épp miért lyukas?

12 órás focis móka E5VÖS módra

Egy év szünet után: 12 óra foci, 28 fiúcsapat, 10 lánycsapat, 2 bíró, 71 mérkőzés, körülbelül 230 gól, 1 sárga lap, 0 piros lap, 0 komolyabb sérülés, 9 másik tizenkét órás program, hajnali villámgyors pakolás a másnapi történelem verseny miatt, és a fiúöltözőt reggel takarító néni helyében sem lettem volna...

Búcsúzik az elnök - Interjú Kammerman Lilla volt DÖ elnökkel

Hogyan értékeli a volt DÖ elnök kormányának tevékenységét? Exklúzív interjúnkból kiderül!

DÖ-irányok - Interjú Szántai Valentin DÖ Elnökkel

Aranycsinálás, helikopter leszállópálya az iskola tetején, autó, motor, kijárás. Az alábbiak közül ugyan csak egy jelentette az új DÖ-elnökkel, Szántai Valentinnel való beszélgetésünk irányvonalát, de a többi metaforaként amúgy is sokkal izgalmasabb.

Megjelent a tanév utolsó Eötvös Diákja

Megjelent a tanév utolsó Eötvös Diákja

Formabontással zárta az évet az iskolaújság. Rendhagyó interjúk, beszámolók mellett gyönyörű épületek is akadnak a LXX. évfolyam 4. számában.