×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
Eötvös Diák
Eötvös Diák LXXI. évolyam II. szám megjelenés

Eötvös Diák LXXI. évolyam II. szám megjelenés

Keressétek péntek reggel fél nyolctól a portán!

Újságírós Műhely az Eötvös Napokon

Újságírós Műhely az Eötvös Napokon

A 101-es teremben fogunk találkozni, ismerkedni, beszélgetni, ötletelni a következő számról, játszani, kérdezni, válaszolni és írni. 
Mindenkit szívesen látunk, aki picit is érdeklődik, akár hivatalosan újságos, akár nem.

Írj két összefüggő szót

Az Eötvös Diák móka rovata a segítségeteket kéri

Tagfelvétel - Eötvös Diák Milett rovat

Cikkírókat keresünk

Estem az öregekkel

Zhang Judy beszámolója az Eötvös Jótékonysági Estről

Visszakerülnek a kanapék!

Honlapfejlesztői kommentár: egy, a 11.E, lassan 12.E tulajdonában levő fekete kanapé eltűnt a mérőhelyiségből és így az osztály nem tudja visszavinni. Kérjük, aki a hollétéről tud valamit, szóljon az Eötvös Talált Tárgyak facebook oldalon!

A tökéletes forma - értekezés a fánktípusok különbözőségeiről

Ha esik, ha fúj; ha farsang, ha nem, akkor fánk. De ha fánk, akkor milyen?
Az egy dolog, hogy a fánknak már az ókori Egyiptomban is komoly jelentősége volt (olyannyira, hogy állítólag II. Ramszesz sírfalán fánkkészítő mesterek kísérik utolsó útjára a fáraót), meg hogy Hellászban is hella ásznak számított (bocsi), de vajon már az egyiptomiak is Nutellával ették-e? (Feltehetően nem.) És mitől szalagos vagy épp miért lyukas?

12 órás focis móka E5VÖS módra

Egy év szünet után: 12 óra foci, 28 fiúcsapat, 10 lánycsapat, 2 bíró, 71 mérkőzés, körülbelül 230 gól, 1 sárga lap, 0 piros lap, 0 komolyabb sérülés, 9 másik tizenkét órás program, hajnali villámgyors pakolás a másnapi történelem verseny miatt, és a fiúöltözőt reggel takarító néni helyében sem lettem volna...

Búcsúzik az elnök - Interjú Kammerman Lilla volt DÖ elnökkel

Hogyan értékeli a volt DÖ elnök kormányának tevékenységét? Exklúzív interjúnkból kiderül!

DÖ-irányok - Interjú Szántai Valentin DÖ Elnökkel

Aranycsinálás, helikopter leszállópálya az iskola tetején, autó, motor, kijárás. Az alábbiak közül ugyan csak egy jelentette az új DÖ-elnökkel, Szántai Valentinnel való beszélgetésünk irányvonalát, de a többi metaforaként amúgy is sokkal izgalmasabb.

Megjelent a tanév utolsó Eötvös Diákja

Megjelent a tanév utolsó Eötvös Diákja

Formabontással zárta az évet az iskolaújság. Rendhagyó interjúk, beszámolók mellett gyönyörű épületek is akadnak a LXX. évfolyam 4. számában.