Újabb köztársasági támadás a Geonosis ellen

Developers' blog    2016-11-02 18:14:35

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban Galaktikus Köztársaság Honlap

A Galaktikus Köztársaság újabb inváziót indít a Geonosis ellen, amelyet eddig ismeretlen módon a Független Rendszerek Konföderációja visszafoglalt. Az Obi-Wan Kenobi és Ki-Adi Mundi tábornokok által vezetett sereg két coruscanti napja hagyta el a Rishi-ködhöz közeli gyülekezési pontot.

A köztársasági sereg vezetői közé tartoznak Anakin Skywalker és Luminara Unduli is. A szárazföldi csapatok közt találjuk a híres 501-es Légiót is. Anakin és Obi-Wan újabb nagy győzelmére számíthatunk?

Nem megerősített hír, hogy az inváziót Kisseb Poggle nagyherceg Geonosisra való vissztérése sürgette, melyet egy újabb droid-gyár létrehozása követ(het). Szenátusi körökben nem örülnek az inváziónak, de ebben az esetben nem a közismerten békepárti Amidala-Organa szekcióról van szó, hanem meglepő módon a Bankár Klán és hívei tiltakoztak erélyesen. Ezzel egyidőben pletyka kelt szárnyra Rush Clovis Bankár Klán szenátor árulásáról. Több politikus a két eset közti kapcsolatról spekulál, a Szenátusban a feszültség tapintható.

A hadsereg mozdulatairól egyelőre hírzárlat van, de nagy valószínűséggel már az első csapatok landoltak a bolygó felszínén. Amint új hír kerül nyilvánosságra, vagy elküldött tu;dósítóink jelentkeznének, a HoloNeten elsőként nálunk olvashatják majd, mint mindig! winkyes

Az ERŐ legyen mindannyiunkkal!

Megjegyzések

Régi (http) kommentek