×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
Developers' blog
Pártrendszer

Pártrendszer

A közelgő választásokra a honlap már felkészült. Ebben a cikkben találhatjátok az újításokat.

Beszámoló: kirándulás az atomerőműben

Beszámoló: kirándulás az atomerőműben

Egy nagyszerű napot töltöttek a 12.-es fizika faktos csoportok néhány további érdeklődővel Pakson.

Újabb youtube ajánló

Újabb youtube ajánló

Ez most nem is annyira Dev blog tartalom, mivel inkább egy kommentet alakítottunk cikké, amit az előző (és első) ajánlónk alá posztolt Mészáros Zoltán (képviselő) a 10.A-ból.

Dev ajánlók - youtube csatornák

Dev ajánlók - youtube csatornák

Elindult a kultúr blog itt, az e5vosdo.hu-n, azonban, az, hogy ezen mennyi tartalom lesz, csak az Eötvös diákságán múlik - reméljük minél több. Addig is szeretnénk kicsit más témában is éreztetni, hogy a DÖ honlap nem csak a DÖ-ről, hanem a diákság egészét érdeklő témákról kell, hogy szóljon. Ezért íródott ez a cikk, egy rövid ajánló egy honlapfejlesztő néhány kedvenc youtube csatornájáról, ami lehet, Nektek is megtetszik.

Mérföldkő: https

Mérföldkő: https

Nemrégiben sikeresen váltottunk https-re, így az oldal sokkal biztonságosabbá vált. Ebből az alkalomból itt egy rövid cikk SSL-ről, tanúsítványokról és internetes biztonságról.

Szerkesztőség bemutató - Developers' blog

Röviden a fejlesztők blogjáról.

Az oldal témáiról

Az oldal témáiról

Észrevettétek, hogy mennyiféle színnel jelennek meg a honlap egyes elemei, attól függően, hogy melyik szerkesztőséghez tartozik az oldal, amit nézel? Ez a témarendszerünknek köszönhető és ebben a cikkben többet megtudhatsz róla.

Látogatás a Jedi templomban

Látogatás a Jedi templomban

Egy felejthetetlen látogatást tettünk a Béke őreinek szentélyében e vészterhes időben...

Fontos közlemény

A Csillagok háborúja, az jó!