Walk The Wish 2017

2017.09.22 15:00 - 2017.09.22 17:00

Walk The Wish    2017-09-17 12:11:19

Walk The Wish Csodalámpa Alapítvány séta jótékonyság Eötvös Szellem 2017

Minden információ az Eötvös-diákok által szervezett jótékonysági sétáról.

Kedves Érdeklődők!

Idén is szeretnénk súlyosan beteg gyerekek kívánságát teljesíteni.

 

A Walk-the-Wish („Sétálj velünk egy kívánság teljesítéséért!”) immár ötödik éve saját szervezésű jótékonysági rendezvény lesz, együttműködve a Csodalámpa Alapítvánnyal. Ahogy az utóbbi néhány esztendőben megszokhattuk, sokan kapcsolódnak a rendezvényhez több budapesti középiskolából.

 

A közös séta időpontja: 2017. szeptember 22. péntek 16:00

Helye: Margitsziget, gyülekezés a Bringó Várnál (Árpád híd) fél négykor

 

Először rövid köszöntések hangzanak el, majd együtt teszünk egy sétát kijelölt útvonalon. Szendviccsel, almával és ásványvízzel várjuk a sétán résztvevőket (ennek költségeit szponzorok fizetik).

A közös séta után lehetőség van pólófestésre, egyéni mintával. A póló önköltségi ára: 1500 Ft.

 

Erről a napról névre szóló igazolást tud kiállítani a Csodalámpa Alapítvány a 9-12. évfolyamnak - közösségi szolgálat címen.

A Margitszigeten várhatóan lesznek olyan gyerekek, akiknek már teljesült a kívánságuk, így lehet velük találkozni és beszélgetni.

 

Regisztrálni EGYÉNILEG vagy OSZTÁLLYAL lehet: az iskolai büfénél 2017. szeptember 18-21. között, minden nagyszünetben. (Ha az osztályból sokan jelentkeznek, akkor az osztályfőnöknek vagy szervező diáknak adunk egy regisztrációs összesítő lapot. A regisztráció ajánlott összege: 1500 Ft (ennél kevesebbet is lehet adni, szülők pedig akármekkora összeggel hozzájárulhatnak).

Együtt indulunk a Margitszigetre szeptember 22-én, pénteken, ½ 3h-kor az iskola portájáról (egyénileg is lehet érkezni a Bringóvárhoz).

 

A regisztrációra és sétára várunk minden Eötvös-tanárt, diákjainkat, családtagokat, rokonokat és barátokat. (Természetesen, a sétára történő feliratkozáshoz külsősöknek nem kell személyesen bejönniük az iskolába.)

 

Úgy is lehet támogatni ezt az ügyet, hogy valaki nem jön el a sétára, csak regisztrál. Mindenkit szeretettel várunk!

 

További információval, készséggel állunk rendelkezésükre, a szervező diákokkal együtt (10.D és 12.E).

Te is segíthetsz, ha akarsz. Most. 

Megjegyzések

Régi (http) kommentek