×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
BIMUN
BIMUN támogatási lehetőségek

BIMUN támogatási lehetőségek

A BIMUN segítésével szponzorunk fontos értékeket képviselő, azokért küzdő fiatalokat támogathat, akikből a jövő nemzetközi értelmisége nő majd ki. Az elmúlt hét év során több, mint 2300 delegált vett részt a konferencián, akik közül nem egyből vált hivatásos diplomata, és helyezkedett el az ENSZ-ben. A támogatás lehetőséget ad a konferencia további fejlesztésére, szakmai és infrastrukturális színvonalának növelésére, ezek által pedig a résztvevők elégedettségének maximalizálására.

Kandalló melletti beszélgetések

Kandalló melletti beszélgetések

Sokan mondják Szókratészről, hogy lehozta az égből a földre a filozófiát. Mi most ugyanezt szeretnénk tenni, csak éppen a BIMUN-nal. Közelebb hozni hozzátok, a konferencián tisztségeket betölteni tervező diákokhoz. Számunkra fontos, hogy még a jelentkezési határidő vége előtt megismerkedjetek leendő "főnökeitekkel" (headek), illetve a rátok váró feladatok csínjaival, bínjaival, részleteivel.

Mi az a BIMUN? Előadás (nem csak) gólyáknak

Mi az a BIMUN? Előadás (nem csak) gólyáknak

Szeretnéd ha régi supvizek megosztanák veled a tapasztalataikat?
Meghallgatnád az elmúlt évek legsikeresebb delegáltjait?
Belepillantanál az izgalmas debatek világába?
Kíváncsi vagy mit csinál egy chair?
Nem tudod, hány amendment lehet egy resoban?

De mi az a reso? Amendment, supviz, chair, debate? Mi az a Bimun?

December 15-én a nagyszünetben a díszteremben elmeséljük.

bimun day 2017

bimun day 2017

Tudj meg mindent a BIMUN-ról!

December 18. hétfő, büfé, egész nap