×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
Választási Bizottság
TETT
Pártprogram 3. rész – Tartalmas Eötvösös Tanévért Társaság

Pártprogram 3. rész – Tartalmas Eötvösös Tanévért Társaság

Kedves Diákok!

Az alábbiakban pártunk, a TETT harmadik programpontját olvashatjátok, melyben az iskolai érdekképviseletről, arra vonatkozó megoldásainkról szól, valamint a DÖ egyéb feladataival kapcsolatos terveinkről is. Szeretném leszögezni, hogy programunk ezen eleme hosszú ideje várja, hogy napvilágot lásson, és nem tekinthető más jelöltek programjára adott válasznak. Nem is ez a szándékunk. (Ha épp nincs időd végigolvasni, fusd át a vastagbetűt, vagy lapozz a végén található „Röviden” címszóig. :)

Pártprogram 2. rész - Tartalmas Eötvös Tanévért Társaság

Pártprogram 2. rész - Tartalmas Eötvös Tanévért Társaság

Kedves Diákok!

Az alábbiakban a Tartalmas Eötvösös Tanévért Társaság második programpontját olvashatjátok. Amennyiben kevés időd van, a Bevezetést könnyedén átugorhatod, vagy átfuthatod a vastag részeket. Később azért érdemes elolvasnod a teljes programpontot is. ;)

Pártprogram 1. rész - Tartalmas Eötvösös Tanévért Társaság

Diákok, figyelem!

Sok szeretettel köszönt benneteket a TETT, vagyis a Tartalmas Eötvösös Tanévért Társaság! Pártunk a diákönkormányzat honlapján, ehhez hasonló formátumban, illetve Facebook-oldalán fogja közzétenni hivatalos pártprogramját, több lépcsőben.

Na, de kik is vagyunk mi? Mik a céljaink? És mik a terveink a DÖ-vel, ha szavazatotokkal belénk vetitek a bizalmatokat?