Indul a DÖ reggeli

PB    2019-04-10 09:02:28

nobody reads tags reggeli

Reggelente éhesen érsz be a suliba, mert későn kelsz, hosszú az út és nincs időd otthon enni? Amúgy is az Aldiban veszel magadnak kaját? Időt takarítanál meg magadnak, hogy még később kelhess? Vagy csak kell egy kávé a nap beindításához? Ha bármelyik kérdésben magadra ismertél, olvass tovább, mert indul a DÖ reggeli!

A módszer egyszerű: megadott lehetőségek közül kiválasztod, hogy mit szeretnél enni, és leadod nekünk a rendelést a Hökiben vagy messengeren, majd reggel bejössz, és a portánál friss aldi-reggeli vár. A tesztüzem jövő hét keddtől (ápr. 16) indul, hogy lássuk, egyáltalán van-e rá igény, működik-e. Mi 7:50-től leszünk kint, kb 8:10-ig és bár sem rántottával, sem bundás kenyérrel nem szolgálhatunk, csak kész aldi termékekkel, azért valljuk be egy croissant, kávé variáció is nagyban segíthet a reggeli felpörgésben.

 

Ha szeretnél reggelihez jutni, csupán ennyit kell tenned:

  1. Rendelés: csütörtökön kiteszünk egy (későbbiekben változó) menüt, amelyből tudsz majd rendelni akármelyik napra bármelyik kormánytagnál vagy a DÖ fióknál messengeren, vagy személyesen a Hőközpontban.

  2. Fizetés: ezt személyesen kell, és előre szeretnénk kérni (de az első alkalmakkor az idő rövidsége miatt az sem baj, ha helyben fizetsz) szintén a Hőközpontban.

  3. Átvétel: reggel a porta mellett friss, ropogós reggeli vár!

 

De mi történik, ha megrendelted, kifizetted, de nem tudod átvenni a reggelit, mert beteg vagy, vagy már megint nem jár a metró, mert megcsúszott pár falevélen? Ilyenkor vagy jelezd nekünk, hogy később átveszed-e, vagy szabad préda lesz a többi diáknak (vagy szerdán dobozba kerül). Természetesen mi is szeretjük a kakaót meg a péksütit, de biztosíthatunk róla, hogy nem fogjuk az iskola valamelyik elrejtett zugában titokban elmajszolni a friss és ropogós reggelidet… valószínűleg…

 

A szolgáltatás természetesen nonprofit lesz, nem szeretnénk érte semennyi felárat felszámolni, mert a DÖ-nek feladata, hogy megkönnyítse a diákjai életét.

A rendszer jelenleg még nem áll a lehető legstabilabb lábakon, de igyekszünk a ti tanácsaitokat követni mind a későbbi menük, mind pedig a megvalósítás szempontjából. Így ha ötletetek, hozzászólásotok van, azt nyugodtan feldobhatjátok kommentben, bármilyen kommunikációs csatornán, vagy keddtől minden nap a portánál. Ha szeretnétek menüt javasolni, azt itt tehetitek meg.

Megjegyzések