Köszönetnyilvánítás

PB    2019-03-27 20:16:34

nobody reads tags

No meg első lépéseim kinyilatkoztatása és a Pálfi-kormány előre látható felállásának felvázolása. Ha nem szeretnéd végigolvasni a köszönetnyilvánítást, nyugodtan tekerj négy bekezdéssel lejjebb.

Tudom-tudom. Hatalmas lemaradásban vagyok. Ezt a cikket úgy péntek magasságában kellett volna kiraknom, most pedig már szerda van (hogy elment egy hét!). Emiatt szeretnék bocsánatot kérni, de szerettem volna egy igényesebb, összeszedettebb cikket kirakni, amiben már néhány konkrétum is olvasható. Bár még eléggé sok a homályos folt előttem, nagyjából kezd körvonalazódni, hogy hogyan fog kinézni a következő DÖ-kormány felépítése, és hogy mit fogok csinálni a hatalomra kerülésem hetén.

Először is, természetesen szeretném megköszönni azoknak, akik a DÖ-be vetett (maradék) bizalmukat belém helyeztétek, és engem támogattatok abban, hogy megkaphassam a kormányalakítás lehetőségét. De ugyanúgy szeretném megköszönni azoknak is, akik nem rám szavaztatok, ezzel támogatva az amúgy remek programokkal előálló Zétényt, Marcit, Illést; kimutatva, hogy az én elképzelésem korántsem tökéletes, és hogy rengeteg fejlesztési, fejlődési lehetőség áll előttem.

Szeretném megköszönni a kampányidőszakot a fent említett ellenfeleimnek is, mert úgy gondolom, hogy sikerült egy tök magas színvonalon megtartanunk a közbeszédet, ami a jelenlegi helyzetet figyelembe véve szerintem elég nagy szám. Fontosnak tartom továbbá, hogy rengeteg programjavaslattal, ötlettel, fejlesztési lehetőséggel álltak elő, amik reményeim szerint egy-két kivétellel megvalósításra kerülhetnek (persze a kreditet megadva).

És végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni Csabi munkáját (mert más eddig nem tette meg), aki a választási bizottság elnökeként képes volt nemcsak sikeresen lebonyolítani ezt a hatalmas feladatot, hanem még ép ésszel túl is élni a bolondokházát, azt a rengeteg plusz feladatot, amit nyolcszázsok diák szavaztatása, ofőikkel való kapcsolatfelvétel, írogatás saját tanárainak, a szavazatszámlálás, és persze az egész dokumentálása jelentett. Szerintem jár a taps, a hátba veregetés, no meg a keksz.

És természetesen számítok a Kótyagos Kecske pártra illetve a TETT-re abban, hogy az ötletfalat feltöltik saját ötleteikkel, és kivitelezési javaslataikkal. Remélem, hogy nem kell a kukában végezniük az ő gondolataiknak csak azért, mert én nyertem.

De térjünk át egy másik témára!

A győzelem után ugyanis kormányt kell alakítanom. Fontos elvem volt a kampány alatt a függetlenség, így nem ígértem be előre egy tisztséget sem (részben ezért a lemaradás).

És hát, a kormány szerkezetéről még én sem tudok mindent, de ennyi biztos:

  • Zétény lesz az alelnököm
  • Halasi Tomi lesz a Honlap és az Ötletfal gondozója
  • Lilla benne lesz a kormányban, és nagy valószínűséggel Lilu is.

Hát… igen. Még nincs teljesen kész a kormány. Ezért kérlek, ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál és vennél részt a kormány munkájában, írj nekem facebookon vagy akár az eötvösös mailen!

És hogy mi az első tervezett lépés? A hőközpont kiganézása és teljes rendberakása. Mert egy szervezet nem lehet rendben, ha a hátországa nincsen rendben. Majd ezután teljes gőzerővel vetném bele magam a programom és ígéreteim valóra váltásába, az Ötletfal fejlesztésébe, az ebédeltetés és a reggeli problémáiba. Az első parlamenten az átadás után több dologról is kell majd szavazni, és szeretnék leülni beszélgetni a képvisekkel.

Egyszóval, sok minden van még hátra. Épp itt az ideje, hogy egy minimális (péntektől szerdáig tartó, relatív) szünet után újult erővel ugorjak fejest a tennivalóimba egy jobb Eötvösért.

Megjegyzések

Ezek is érdekelhetnek:

Indul a DÖ reggeli