×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
PB
Indul a DÖ reggeli

Indul a DÖ reggeli

Reggelente éhesen érsz be a suliba, mert későn kelsz, hosszú az út és nincs időd otthon enni? Amúgy is az Aldiban veszel magadnak kaját? Időt takarítanál meg magadnak, hogy még később kelhess? Vagy csak kell egy kávé a nap beindításához? Ha bármelyik kérdésben magadra ismertél, olvass tovább, mert indul a DÖ reggeli!

Légy Te is kormánytag!

Eddig oké, de mi egy kormánytag feladata? Mit kell csinálni? Milyen az együttműködés a kormányon belül?

Köszönetnyilvánítás

No meg első lépéseim kinyilatkoztatása és a Pálfi-kormány előre látható felállásának felvázolása. Ha nem szeretnéd végigolvasni a köszönetnyilvánítást, nyugodtan tekerj négy bekezdéssel lejjebb.

Hatodik, utolsó.

Egy régóta emlegetett, legutóbb Zétény által feldobott ötletet szeretnék én is kifejteni: mi lenne, ha a DÖ-nek lenne a diákok által bedobott pénze?

Ötödik, avagy a reform

Ötödik programpontom, ami abortálja a másodikat, így a neve tulajdonképpen második 2.0.0 kellene legyen, de mivel a diákok nagy része nem programozó módon gondolkodik, mégiscsak ötödik.

Negyedik.

Avagy mese az Eötvös-szellemről. A diákokról és a mélygarázsról, karcos CD-kről. A csapatszellemről és a küzdőszellemről, a közös éneklés erejéről, illetve az üres ígéretekről.

Harmadik számú nem-ígéretem, mert ezzel nem ígérek semmit.

Bocsánat, de most jön egy rövid kitérő, amit csak azok olvassanak el, akitől az alkotmánymódosítási javaslatommal kapcsolatos kritikákat kaptam:

Felebarátaim! Elolvastátok ti egyáltalán az előző cikkemet? Direkt arra hegyeztem ki a mondandómat, hogy nem az Alkotmány a hibás azért, hogy a DÖ parlamentje (vagy akár az egész DÖ) pillanatnyi formájában egy nagy kalap szar, hanem azt írtam le jó sok sorban, hogy a bevett gyakorlatok a hibásak. Mellékesen odaírtam az utolsó bekezdésbe, hogy ehhez módosítani kell az alkotmányt, azonban valamiért mégis mindenki ezen triggerelődött. Miért? Hiszen az a módosítás csupán azt tartalmazta, amit fentebb leírtam. Ha reformterveimen akadtok ki, megértem. De így? Valamiért az lett az érzésem, hogy el sem olvastátok rendesen a cikkemet.

(Tudom, ez a gyanúsítás minden esetben alaptalan, hiszen az Eötvösbe csakis teljesen politikailag korrekt, tüneményes, figyelmes diákok járnak.)

Tisztelet a Mesternek!

Tisztelet a Mesternek!

Mit akar Bocó?

Hali,

(Örülök, hogy van aki elolvassa ezt, mert akkor már nem dolgoztam tök fölöslegesen. Köszi.)

Szóval, a 2019-es DÖ elnökválasztás egyik elnökjelöltje vagyok, és mivel már Illés is beindította a saját (és láthatóan szub-optimális párttagjai (bocsi)) kampányát, arra gondoltam, én is eltolom a seggemet a gép elé és rögtönzök valamit.