Ezúttal milyen aljas ármányra készülhet Zétény?

THE LEFTRIGHT PARTY    2019-02-09 12:41:17

Korrupció a DÖ-ben választás zöldség párt elnök diákkör

Tekintettel arra, hogy amikor legutoljára megosztottam ebben a csoportban egy DÖ-vel kapcsolatos cikket, azzal majdnem polgárháborút okoztam, ezúttal kikapcsoltam a szobámban napi 24 órán át 200 decibellel üvöltő  végtelenített Marseilles albumot, hátha így nyugodtabban tudok cikket írni, elfedve ezzel gonosz, anarchista jellemem. 

Ha akkora hérosz vagy, hogy ez a pár sor és a nevem még mindig nem riasztott el az olvasástól, akkor figyelmedbe ajánlom, hogy csak kis eséllyel fogsz ép elmével, elfogadható mértékű belsőszervi sérülésekkel és három végtaggal a cikk végére érni. 

Ki vagyok?

Na igen, talán az egészben ez a legijesztőbb. 

Az emberek négyszemközt intelligensnek és határozottnak, maguk között agresszívnek és bunkónak tartanak, aki önző módon védi az érdekeit (ezt jól vésd az eszedbe, ó, kedves választó). Valójában rendszeres időközönként hiperaktív vagyok és az anyukám szokott rám szólni, hogy mossak hajat, mert én gyakran elfelejtem. A nyelvérzékem és az őszinte marketing meglepően hasonlítanak egymásra, például eddig egyikről sem tudták bebizonyízani, hogy létezik. Talán ezekért kárpótlásul szélesek a történelmi ismereteim, többnyire értem a fizika nevű tantárgyat és tagja vagyok a Magyar Csillagászati Egyesületnek, amibe mellesleg diákoknak csupán évi 3800 Forint a tagdíj, amiért cserébe egy 200 oldalas csillagászati évkönyv mellett minden hónapban  postázzák az átlagosan 50 oldal terjedelmű Meteor csillagászati folyóiratot, az ország legnívósabb csillagászati újsagát.

Szeretem és gyűjtöm Jules Verne regényeit, ódzkodom a gazdag Budaiaktól, (vereség esetén magyarázd ki ezzel) én lélekben életem végéig egy kis vidéki város (Százhalombatta) lakója maradok.

Zétény pár napja egy számolótáblán szerette volna kiszámolni, hogy élete során egy barátnőjére eddig hány szerelem jutott, az Excel azonban zéróosztót jelzett. Ebből is világosan látszik, hogy ez az ócska kis vidéki proli mennyire alkalmatlan DÖ elnöknek.

Szerelmek száma Barátnők száma Szerelem/barátnő
7 0 #ZÉRÓOSZTÓ!

A kedvenc ételem a lipóti pékségben kapható nagyon nagy cipó, köretnek hozzá gulyásleves, vagy székelykáposzta, esetleg marhapörkölt. Sajnos én magam csak majonézes tojásrántottát és melegszendvicset tudok készíteni, de ezeket állítólag jól. 

Büntetett előéletű vagyok?

Hivatalosan nem, de alsós koromban elloptam a nagypapám zsebóráját, ami azóta is itt van a szekrényemben. A brit mellett Árpád-sávos és Konföderációs zászlót is tartok a szobámban, és tudjuk nagyon jól, hogy ezeket csak a mérhetetlenül gonosz, minden bokor mögött megbújó fasiszták birtokolják. Már öt éves koromban a Naprendszer leigázására készültem, hetedik osztályban azonban véletlenül elnéztem egy dark webes rendelést, így ICBM helyett távcsövem lett. További pénzforrások híján nyolcadik osztályos korom óta építek otthon szabadidőmben kálium-nitrát és cukor 70:30 arányú keverékével meghajtott amatőr modellakétákat, ezeket a VESZÉLYES!!! ismereteimet egy márciusban létrehozandó Csillagász Szakkör és Rocketry Club keretében szeretném átadni a leendő Eötvösös igazhitű nebulóknak. 

Zétény, a terrorista éppen a nyári szárazság idején készül rakétáival szűz szántóföldeket felgyújtani (2017 tavasza)

Zétény, az intergalaktikus gonosztevő figyelemreméltóan részletes csecsemőkori terve az Univerzum meghódításáról (Valamikor oviban, 5 éves korom körül)

Óhajtok írni valamit a DÖ-s terveimről?

Igen, mert attól komolyabbnak tűnök.

A DÖ-s múltam

Évek óta én vagyok az a boldog tanuló, aki az osztályfőnöki órán nem bírja tovább a kínos csendet és elvállalja a DÖ képviselőséget, így igen nagy ismeretekkel rendelkezem iskolánk Diakönkormányzatának egyszerű működéséről. A Hőközpontból, Kormányból és Murguly Balázs látómezejéből való kitiltásom, valamint az Eötvös Nemzeti Front (melynek nyugodt, antikommunista hangzású neve tőlem ered) választási győzelme között eltelt 4 hónapban a Diákönkormányzat igen jóhírű alelnöke voltam. Azonban furcsa, szokatlan és irreális terveim hatására konfliktusba keveredtem a pártommal, így kiléptem.

Megalapítottam a szintén barátságos nevű Jobbközép Pártot, aminek óriasi közfelháborodást okozó beharangozó cikkét itt találjátok: https://e5vosdo.hu/LEFTRIGHT_PARTY/2018-09-04/Kik_vagytok_Mit_akartok

E sorokból is világosan kiderül, hogy Zétény összeférhetetlen, nevetséges alak, aki képtelen kompromisszumokat kötni. A jobb körökben csak Bacsó Zétény őszödi beszédeként emlegetett cikk, valamint az, hogy a Trónok Harcában Stannis Baratheon az egyik kedvenc karaktere,  végleg vállalhatatlanná teszi személyét a DÖ vezetésére. 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás, túra/szabadtéri és természet

Miért egyedül indulok?

Függetlenként indulok, mivel az elnökválasztás során jelöltekre és nem pártokra fogtok szavazni. Ha rám szavaztok, az annyit jelent, hogy az eredmények kihirdetése és a beiktatás között alakítom meg a kormányomat, és megkezdem sötét diktatúrám kiépítését. Erre azért van szükségem, mert senkitől sem várom el, hogy úgy gondolkodjon, mint én, de magamtól elvárom, hogy az évek alatt kialakult terveimet végre a gyakorlatban is megvalósítsam.  

Ha nyerek, a kormányom állandó tagjainak elsősorban a barátaimat fogom felkérni, mert tudom, hogy jól együtt tudok velük dolgozni és mert ők nem akadályoznak majd meg a DÖ Kincstár kirablásában, Bocót pedig alelnöknek fogom felkérni. A kormányom többi tagja nem lesz állandó: a DÖ-ben nem kell mindig sok ember a működéshez. Az ideiglenes tagok a DÖ Parlament tagjai közül kerülnek majd ki önkéntes alapon, akik egy-egy feladatot kapnak majd. (Emlkékeztető: ha nem teljesítik határidőre 110%-os hatékonysággal, a Waffen ZZ oroszlánai vetetem őket [TÖRÖLD KI!])

Kapcsolódó kép

Felgyújtaná az ebédlőt!!!

Az ebéd nem azért van, hogy ne haljunk éhen. A sulis menza minősége számomra két faktorból áll,  az egyik az étel minősége, másik a logisztika minősége. Az első a költségvetésen, a második a döntéshozók szervezésén múlik.

Az iskolai menza előnye, hogy olcsó, és példaul nekem, akinek szakmunkás szülei vannak, ez nagyon sokat számít. (sajnáltasd magad) Aki tehetősebb, az pedig eddig is megtette és ezután is megteheti, hogy finomabb, de drágább megoldást válasszon, mondjuk rendeljen. (Uszíts, de finoman)

Az viszont ilyen ár mellett teljesen elfogadhatatlan, hogy az ebédet ne tudjam normálisan megenni. Nagyszünetben rohanni kell, hogy az első 10 percben sorra kerüljek, majd van 15 percem (!!!) ebédelni, hogy időben visszaérjek órára. A tanárok ezért vagy előbb kiengednek minket 5 perccel a 4. óráról, vagy késünk az 5.-ről, vagy rohamtempóban megzabáljuk az ebédet, vagy utolsó óra után maradunk bent enni, ezzel adott esetben egy-másfél órával később érünk haza (nem mindenki belvárosi: például én, és még sok más sorstársam, akivel maximálisan együttérzek). Fél év menza után szerényen és visszafogottan, de kijelentem, hogy mindegyik opciót megutáltam.

Ha megválasztotok, DÖ elnökként felhatalmazást adtok arra, hogy nyomatékosan képviseljem a tanárok előtt az ebédeltetés átszervezését.

Egy ötlet:

Az 5. és 6. órák közötti szünetek 10 és/vagy 5 percesre csökkentésével a nagyszünet mellé egy 25/30/35 perces blokk létrehozása. A két ebédblokkban pedig más-más évfolyamokra járók ehetnek, pl az elsőben 7-10ABC, a másodikban a maradék.

De ez csak egy a sok lehetőség közül, pls aki támogatja ezt a programpontomat, az írjon/keressen meg személyesen (310), hogy neki milyen ötlete van.  Ezeket én gyűjtöm, és a legszimpatikusabb javaslatokról netes népszavazást tartok. ezt majd el kell csalni

Ha vesztek, de elég sok szavazatot kapok a választáson, hogy legyen nyomatéka, kérem a győztes elnökjelöltet, hogy ő is fontolja meg ezeket a lépéseket.

Szeretnék végre normálisan ebédelni.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, túra/szabadtéri

 

Éhezést akar a kommunista!

Tudom, botrány, de van igényem az EJG-ben reggelire is. Ez a dolog már pénz ÉS szervezés kérdése, de abból igenis megoldható. Egy kifli és egy bögre kakaó is rohadtul fel tudja dobni az ember kedvét, és van egy hangulata, persze csak ha f#szán meg van oldva. 

Nekem van is rá egy tervem, és ha megválasztotok, megcsináljuk. Különben mehettek követ fejteni Recskre.

Elmagyarázom.

Képtalálat a következőre: „gulag”

Egy kifli vagy zsömle ára kb 30Ft/db, egy liter tej meg (az 5% ÁFÁ-s UHT tej) kb 150Ft. Egy bögre az mindjuk 3 deci, ahhoz kell 3 kanál kakaó, és ezt meg kell melegíteni.

Az egészet először kísérleti jelleggel szeretném megcsinálni, mondjuk egy hónapig csak hétfő reggelenként. Rajtam kívül kell az iskolából 5-10 lelkes ember, akik korán felkelnek, (LOL instant vereség) bejönnek a suliba, és ott álldogálnak az ajtónál az első óráig, osztogatva a reggelit. Az, hogy ebből hányan lesznek a DÖ-sök, az rajtuk és a rohamosztagosaim hatékonyságán múlik. Ezért természetesen közmunka óra pontokat lehet majd kapni.

A pénz? Hát, akinek lesz igénye erre a szolgáltatásra, annak x idővel előtte (még nem tudom, mennyi) előre jeleznie kell ezt, le kell jönnie a HÖKIbe, és az előre meghirdetett árat (fejenként talán 80-100Ft/fő) be kell fizetnie. Mi ebből pedig megvesszük a dolgokat, és csináljuk nektek a reggelit. Természetesen az egész nullprofitos lesz.

Ha megválasztotok, akkor azt úgy tekintem, hogy lesznek segítőim ebben (Recsk!), és lesz is igény rá. Ez egy tök jó ötlet, de egyedül nem fog menni. Amúgy ez az egész elnöki karrieremre igaz: ha nem lesz emberem, le fogok mondani, mert úgy sz#rt sem ér az egész. De előtte még puszta szórakozásból kínpadra állítalak titeket.

Zétény zavaros képzelgései rabszolgamunkára kényszerítené iskolánk diákságát, korrupt és kizsákmányoló rendszerével kifosztaná az agyonadóztatott népet. Nem engedhetjük, hogy ez bekövetkezzen!

Az alábbi képen látható, amint az  általa untermenschnek nevezett átlagos budai polgárokat hajcsárként ostorozva kényszeríti önmaga bálványozására. (2016 nyár eleje)

 A képen a következÅ‘k lehetnek: 3 ember, gyermek, fa és túra/szabadtéri

 

Utálja a konyhásnéniket!

Ha nincs 4. órám, időben odaérek az ebédlőhöz. Ja, hogy más is rájött erre, és 10 percig gyűlik a végén kilóméteresre duzzadt nép az ajtókhoz, mire 12:05-kor az alázatos konyhásnénik hajlandóak kinyitni az ebédlőt?

Ez szerintem nevetséges, de nyilván csak nekem vannak magas elvárásaim. Az külön vicc, hogy a DÖ nem mer vagy nem akar tenni ez ellen semmit.

Ha meg... tudjátok, mi jön ezután, én is utálom leírni: lobbizni fogok, hogy 12 előtt pár perccel már nyitva legyen az ebédlő. Ha nem jön be, küldd a rohamosztagosokat.

Felelőtlenül ígérget!

A kulturális életet szeretném... beindítani? Megerősíteni? Nem tudom, melyik kijelentés számít nagyobb hazaárulásnak, dehát ez nálam már tökmind1, úgyis megköveztek, mert azt mondtam Jehova.

Eddig csak egy diákkört hoztam létre Bocó, Dénes, Kiki és Ádám hathatós segítségével, a Vitakört. Nekik, valamint Kodácsi és Szarka tanárnőknek, akik már vállaltak moderátori szerepet innem is köszönetet mondok. Februárban tartjuk a III. Vitakört, ha érdekel, gyere el. (Kőfejtő!)

Két héten belül kiteszek egy formot, és ha van érdeklődés, akkor márciusban* megtartjuk az  első ERAK gyűlést, azaz Eötvös Rakéta Amatőr Klub gyűlést, ahol átadom az érdeklődőknek a már meglévő tapasztalataimat, segítek a saját raksijaitok készítésében, és havi egyszer összegyűlünk majd egy réten megröptetni a jószágokat, célbavesszük az ellenzékemet és az elégedetlenkedőket egy Marson létrehozandó kőfejtőbe deportáljuk. Amúgy ha minden igaz, ez lesz az ország első ilyen klubja.

Kapcsolódó kép

Szintén márciusban elindítanám az EUK-ot, azaz Eötvös Uránia Kört, ami egy csillagász szakkört jelentene. Itt egyrészt segítenék felkészülni azoknak, akik szeretnék megmérettetni magukat a Nemzeti Csillagászati Versenyen (aminek a döntője most március 2/3-án lesz, pls szurkoljatok), másrészt segítenék a lelkes kezdő amatőr csillagászoknak, mit ne és mit hogyan csináljanak. 3 és fél év távcsöves karrierem allatt elég sokat hibáztam, ezt ti elkerülhetitek. Derült éjszakák esetén a hűséges alattvalók megtekinthetnék a Marson követ bányászó, engedetlen iskolatársainkat.

*Az ERAK jogilag bonyi, mert csomó jogszabálynak meg kell felelni. Csak akkor kezdhetem el, ha minden stimmel, ami a magyar  és EU-s bürokrácia miatt késést okozhat...

Miért ír le olyan dolgokat, amiket amúgy is megcsinálna?!!!!! És mik ezek a sz#r cinikus "poénok"? Ekkora álszent, szánalmas, hazug alakot, mint a Zétény, még nem hordott a hátán a Föld. Páros lábbal kéne kirúgni!!!

Öl, butít, nyomorba dönt!

Eötvös Előadások. Ez megint csak egy olyan álmom, ami egyedül nem fog menni. Szerencsére ebbe az iskolába együtt 850 tanár és diák jár, sokuknak elég menő kapcsolati rendszere van. Szeretném, ha havonta egyszer az előadóteremben megrendezésre kerülne az Eötvös Előadások, amihez az előadókat nektek kéne "beszerezni". Tárgyként kezeli az embereket, значит Д-И-К-Т-А-T-О-Р4!!!!4!44!4!4!! Azt még nem tudom, hogy ez fizetős  (nem, 500Ft-nál nem drágabb) vagy ingyenes lenne.

2019 májusától a péntekek során minden hónapban lenne ERAK, EUK, Vitakör, és Eötvös Előadások.

Feltéve, ha segít a DÖ Parlament a logisztikában, pl az előadasok előtt és után széket pakol stb. Különben kínpad, kőfejtés és Waffen ZZ.

 

Háborúba akar minket vezetni!

Az alkotmányunk olyan, amilyen, de ez van. A DÖ  érdektelensége mellett elég átláthatatlan külsős szemmel, ezért 

1) Az üléseket, mivel 12. osztályos leszek, akkor fogjuk tartani, amikor én leginkább ráérek. Ezt a napot előre kihirdetem, és az jöjjön képviselőnek, aki ráér. 30-ból egy embernek lennie kell, aki ráér.

2) Havonta egy ülés lesz, maximum 45 perces, és mérni fogom az időt. Ha lejár, lehet menni, de nyugi, előbb végezni fogunk. Cserébe felkészültséget követelek meg a képviselőktől, hogy hatékonyak legyünk. Ja, és a részvétel képviselőknek kötelező, különben elvisz a rohamosztag. Lesz elég dolgunk amúgy is, mert bőven van szenny a DÖ hírnevén, amit a vezetésemmel szépen le fogunk mosni.

3) Én a DÖ-ből egy jól hangzó brandet akarok létrehozni az egy évem alatt. Közmunkát adni, reggeliztetni, idegesíteni a konyhásnéniket, programot szervezni, széket pakolni, máglyán embereket égetni meg egyebek. És kell egy hagyomány. Szeretném, ha a Fazekas-Eötvös számháborút megismételnénk minden év májusában a Margit-szigeten. Ezt a múltkor szerettétek, csak tőlünk vagy 80-an voltunk, de lesz ez még 160 legközelebb... ;) 

Zétény militáns, imperialista személyiségét mi sem bizonyítja jobban, mint ez a kép, melyen jól látható, hogy a jelentéktelen Csendes-óceáni sziget elfoglalásáért is emberek milliárdjait vezényelte géppuskatűz elé

(2017 augusztus, battai Duna)

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek, túra/szabadtéri, természet és víz

Korrupt vagyok, lopni fogok.

A DÖ bankszámláján nem tudom, most mennyi pénz van, de azt igen, hogy az egészet az iskolától kapjuk. Ha minden hónapban minden diák csak 200 Forintot utalna a DÖ bankszámlájára, az havi 160 000Ft lenne. Egy év alatt összejönne elég sok pénz. Ennek a felét népszavazással eldöntenénk, mire költjük, a maradék pedig tartalék lenne. Szeretném, ha a DÖ független lenne pénzügyileg (is).

Ezt a pénzt nyilván nem rájuk költöd, hanem ellopod és beszállsz a halott csecsemő kereskedelembe (TÖRÖLD KI AZ EMLÉKEZTETŐT!!!)

Zárszó

Zétény ezeketaz irreális, diktatórikus és fasiszta rémtetteket fogja elkövetni ellenetek, ha megválasztjátok. Elborult elméjének abnormális agymenései megroppantják nívós iskolánk és a DÖ patináját, halált, szenvedést és pestist hoznak, és lerombol mindent, amit az elődök felépítettek. 

CSAK AKKOR SZAVAZZ RÁ, HA EL AKAROD PUSZTÍTANI AZ E5VÖST!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás, gyermek és túra/szabadtéri

Megjegyzések