×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
DÖ Parlament
THE LEFTRIGHT PARTY
Kamu rege a délceg Zétény lovagról és bátor lovagtársairól

Kamu rege a délceg Zétény lovagról és bátor lovagtársairól

Órák óta itt fekszek a sárban

A mellemben egy kurv@ nagy, véres dárda van

A többiek már mind megdöglöttek:

A Vezér szemét épp egy holló eszi meg.

 

Ó, a kurv@, kicseszett életbe:

Miért nem döglöttem én is meg vele?

Itt fogok elrohadni, és már az eső is esik

Érdekes látvány, ahogy a bélsár elfolyik.

 

Elmesélem, mint esett a dolog

Amíg itt langymelegen elrothadok

Elmesélem, mint veszett Vezérünk, 

S véle mint veszett az igazságérzetünk.

 

Nincs kínai mese!

Nincs kínai mese!

A komcsik a múlt század elején rájöttek, hogy a világ bonyolultabb annál, minthogy egyetlen nagy forradalommal meg lehetne oldani minden baját, ezért kicsit szabadon értelmezték Marx szavait, és megalkották a "permanens forradalom" nevű csodálatos szóképződményt. Ízlelgessük kicsit a mögöttes logikát: a tökéletes társadalom a  forradalom után jön el-> de az emberi jellem sosem fog megváltozni, ami a tökéletes társadalom gátja-> tehát a forradalom végtelen ideig tart, vagyis permanens.

Ezt csak egy kis történelmi érdekességnek szántam bevezetésül, ugyanis én a végső célomat, amit a legutóbbi cikkemben megfogalmaztam, a permanens reform által akarom megvalósítani.

Ja és nem, nem vagyok kommunista.

Minden a legnagyobb rendben!

Minden a legnagyobb rendben!

Csak Bocót inzultálom.

Tényleg halott volna Verne?

Tényleg halott volna Verne?

Tisztán emlékszem rá, ahogy anyával bementünk a battai könyvtárba, és mazsolázás közben ráleltem az Utazás a Föld középpontja felé című könyvre. Ott helyben elkezdtem olvasni, és nem bírtam letenni. A könyvtár 18-kor bezárt, én pedig alig akartam elmenni. A könyvet persze kikölcsönöztük, így otthon is folytattam az olvasást. A rá következő napon elbicajoztam a mamámhoz, akinél az olvasáson kívül semmit sem csináltam, így szegény kicsit megsértve érezte magát. Hogy még aznap, vagy csak másnapra olvastam ki teljesen, már nem tudom. Mindenesetre a könyveit azóta gyűjtöm.

Verne a maga korában furcsa álmodozó volt: tengeralattjárókról, az egész világot behálózó kommunikációs rendszerről és űrutazásról írt a gőz és a szén korában. Aztán mégis: nagyjából száz évvel a francia író halála után az "irracionális víziók" a mindennapjaink részévé váltak. 

Ezt üzenném mindenkinek, aki szerint nagyot esik, aki nagyot álmodik.

So it has begun

So it has begun

So it has begun

Ezúttal milyen aljas ármányra készülhet Zétény?

Ezúttal milyen aljas ármányra készülhet Zétény?

Tekintettel arra, hogy amikor legutoljára megosztottam ebben a csoportban egy DÖ-vel kapcsolatos cikket, azzal majdnem polgárháborút okoztam, ezúttal kikapcsoltam a szobámban napi 24 órán át 200 decibellel üvöltő  végtelenített Marseilles albumot, hátha így nyugodtabban tudok cikket írni, elfedve ezzel gonosz, anarchista jellemem. 

Ha akkora hérosz vagy, hogy ez a pár sor és a nevem még mindig nem riasztott el az olvasástól, akkor figyelmedbe ajánlom, hogy csak kis eséllyel fogsz ép elmével, elfogadható mértékű belsőszervi sérülésekkel és három végtaggal a cikk végére érni. 

Úly párt a D.Ő. válastásokon

Úly párt a D.Ő. válastásokon

a Lyobbközép párt utódja megszázSoroszott erővel fojtatja kützdelmét a választásdok megnyjerésééért.

Szavazz rám lécciiiii

Szavazz rám lécciiiii

My fate is to be your president, boiii.

kaMpÁnYIdőSzAk

kaMpÁnYIdőSzAk

Azta, ez a párt még létezik.

Kik vagytok?! Mit akartok?!

Kik vagytok?! Mit akartok?!

A pártunk célja radikális reformok megvalósítása minél nagyobb mennyiségben. Röviden összefoglaljuk ezeket a reformokat, és még szeptemberben bemutatjuk a teljes programunkat. A terveink választás nélkül kivitelezhető részét szintén mielőbb elkezdjük megvalósítani.