Bemutatkozik a Kimpárt

Kimpárt    2018-03-18 20:47:21

Kimpárt választás kampány

Sziasztok! Holnap kezdődik az elnökválasztás, ebben a rövid cikkben pedig szeretnénk előtte bemutatni Kim Levente csapatát, a Kimpárt tagjait. (A képhez képest pár helyen változott a tagság.)

Charaf Kamel (10.C)

Sziasztok! Charaf Kamel vagyok, a 10. cica osztály tanulója. Osztályfőnököm Peti bá’. Azért szeretek DÖ-zni, mert mindig is voltak olyan ötleteim, amivel az iskolát egy sokkal szebb hellyé tehetem, és ezeket szeretném megvalósítani. Leginkább a közösségépítő és -formáló programokat szeretem és támogatom. A DÖ-ben legszívesebben az informatikáért felelnék, mert otthon is meg szabadidőmben is sokat foglalkozok vele. Azért tartom magamat alkalmasnak erre a pozícióra, mert mint ahogy említettem ez az egyik hobbim, és nagyon szeretném ezt a tudomásomat felhasználni.

Kim Levente (10.C), a párt képviselője és elnökjelöltje

Sziasztok, Levi vagyok, és én lennék az elnökjelölt. A DÖ megreformálása és más emberek motiválása és hogy visszaadjunk valamit a közösségnek, ez az, ami engem izgat. Úgy vélem remek elnök leszek, hiszen jó vezetőnek tartom magam és egy remek csapatot tudhatok magaménak.

Limpek Balázs (10.C)

Sziasztok! Balázs vagyok, 10.C-s. Legfontosabb célomnak az iskolai sportprogramok magas színvonalú megszervezését tartom, mert szeretek sportolni és rendszeresen sportolok is, ezen kívül jól tudok emberekkel kapcsolatot kialakítani, így a csapatmunka is jól megy.

Molnár Petra (11.D), osztályképviselő, a Zöld bizottság koordinátora

Sziasztok! Petra vagyok és a 11.D-be járok, immár harmadik éve vagyok osztályképviselő. Igyekszem minden területen segíteni a DÖ munkáját, most egy éve vezetem a Zöld bizottságot. Fontosnak tartom, hogy tehessek az iskoláért, de ehhez nagyon fontos lenne a DÖ-t átláthatóvá tenni, hogy bárki bekapcsolódhasson a munkába. Szeretek csapatban dolgozni, és sok tapasztalatot szereztem programszervezésben mind az Eötvös Napok, mind a Tavaszi Fesztivál szervezése során.

Őrsi Marcell (11.C), mb. osztályképviselő, a DÖ Parlament elnöke

Sziasztok! Marci vagyok, 11.C-s. A tavalyi tanév elején kezdtem DÖ-zni, és azóta többnyire mint képviselő igyekszem tenni az iskoláért, de volt már szerencsém a választási bizottság tagjának, vagy éppen a 12 órás foci egyik szervezőjének lenni. Célom a megszerzett tapasztalataimat kamatoztatni és az iskola javára fordítani, mindig éppen ott, ahol tehetem, mert hiszek abban, hogy ha sokan összefogunk, akkor az iskolát egy otthonosabb hellyé lehet tenni, és tényleg igaz lesz, hogy „Jó ide bejönni”. Éppen ezért sokféle feladatra nyitott vagyok, akár mint vezető, akár mint „mezei” csapattag.

Szebeni Domonkos (10.C)

Domos vagyok, 10.C-s. Azért szeretnék DÖ-zni, hogy valamivel hozzá tudjak járulni a suli fejlődéséhez. Leginkább az iskolai sportprogramok szervezésében szeretnék segíteni, akár vezetőként is, mert meg tudok alkotni egy csapatot, akikkel össze lehet hozni pl. egy rendes 12 órást.

Szép Emma (9.C), a párt képviselője és alelnökjelöltje

Emma vagyok, 9.C-s, és szeretnék aktívan részt venni a DÖ életében, jobbá tenni a diákok mindennapjait. Jó a szervezői készségem és bármilyen problémával igyekszem elbánni. Szeretem rendszerben látni a dolgokat és igyekszem minél több embert meggyőzni arról, hogy közösen ennél is jobb hellyé tehetjük ezt az iskolát. Hogy ezt el tudjam érni, én szeretném betölteni az alelnöki pozíciót.

Varga Kinga (9.B), a párt képviselője

Hali! Kinga vagyok, 9.B-s, PD az osztályfőnököm és szeretem az osztályom. Azért szeretnék DÖ-zni, hogy a mi (osztályunk) és a suli kívánságait a tanárok és diákok együttműködésével meg tudjam valósítani. Például sok 12 órás és olyan Eötvös Napok, ahol sok jó program van. Én a DÖ-ben szerintem nem elnök/vezető lennék, hanem inkább az, aki meghallgatja a diákokat, és közvetíti a DÖ gyűlésen, meg szívesen promózok sulis programokat. Azért vagyok jó erre a pozícióra, mert szeretem meghallgatni az embereket és segíteni nekik.

Megjegyzések