×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
TETT
Katona Illés
A béke szigete

A béke szigete

Legyen nyáron szabadidőtábor!

Érdekképviselet 5+1 lépésben

Az E5vös egy nagyszerű hely, de ugyanakkor számos egyéni és csoportos problémának is otthont ad, amelyekről hajlamosak vagyunk hallgatni, nem gondolkodni. A problémák azonban nem szűnnek meg attól, hogy nem foglalkozunk velük. Ugyanolyan stresszes lesz tanulni arra a tárgyra, ugyanúgy igazságtalan lesz az osztályozás azon az órán, ugyanúgy megmaradnak a nézeteltérések azzal a tanárral, és ugyanúgy kiközösítik azt a diákot (reméljük, hibás volt az analógia, és ezek nem rád vonatkoznak). Tanulság: a diákok problémáival iskolai szinten is foglalkoznunk kell.

Te mire költenéd?

A közös pénzekről döntsünk közösen!

Az a bizonyos fal

... a kémiától jobbra.

bÜrOkRáCiA, avagy a DÖ 10 mondatban

bÜrOkRáCiA, avagy a DÖ 10 mondatban

Romboljuk, vagy építsük tovább?

Nyugtalan éjszakák

Nyugtalan éjszakák

Mikor történt veled utoljára, hogy egy fárasztó nap után megvetetted az ágyad, lekapcsoltad a villanyt, lehunytad a szemed, ám hosszú ideig mégsem tudtál aludni, mert az alábbi kérdés forgott a fejedben: “Hogyan lehetne végre hosszútávon növelni a DÖ hatékonyságát és reputációját?” Ne áltasd magad, tudom, hogy veled is gyakran megesik!