×

Az "Igen"-re kattintva elküldheted csatlakozási kérelmedet, amelyet a szerkesztőség vezetői jóváhagyhatnak vagy elutasíthatnak. Értesíteni fogunk, ha megszületett a szerkesztők döntése.
TETT
Katona Illés

baj van a falakkal!

Bár az E5vös egésze alapvetően igényes és szép látványt nyújt kívülről és belülről is, vannak olyan kritikus részek az iskolában, amelyeket az intézmény és annak fenntartója jelentős mértékben elhanyagol. (Aki például szokott lemenni a kémia előadó felől ebédelni, és ránéz a falra, az érti, mire gondolok…)

Szerintem a DÖ-nek alapvető felelőssége, hogy a tőle telhető módon biztosítsa az egészséges és ép környezetet az iskola diákjai számára. Ezért megválasztásom esetén (meg amúgy egyébként is) kezdeményezem az iskolaépület leromlott állapotban lévő részeinek számbavételét és megjavítását az iskola igazgatóságánál, szükség esetén a tankerületnél.

Éljünk ép környezetben!

bÜrOkRáCiA, avagy a DÖ 10 mondatban

bÜrOkRáCiA, avagy a DÖ 10 mondatban

Romboljuk, vagy építsük tovább?

Nyugtalan éjszakák

Nyugtalan éjszakák

Mikor történt veled utoljára, hogy egy fárasztó nap után megvetetted az ágyad, lekapcsoltad a villanyt, lehunytad a szemed, ám hosszú ideig mégsem tudtál aludni, mert az alábbi kérdés forgott a fejedben: “Hogyan lehetne végre hosszútávon növelni a DÖ hatékonyságát és reputációját?” Ne áltasd magad, tudom, hogy veled is gyakran megesik!