E5N'19 - Előadásjelentkezések

E5N - Eötvös Napok    2019-10-20 11:09:35

E5N előadás jelentkezés

Az előadásjelenkezés menetéről tudhattok meg fontos információkat ebben a cikkben

Az Eötvös napok alatt 3 előadássáv lesz, melyeken való részvétel kötelező jellegű.

Egy-egy előadássáv alatt, ahogy itt látjátok, több előadás is zajlik, így előtte kiválaszthatjátok, hogy leginkább melyikre szeretnétek menni. 

Az előadásra való jelentkezésetekhez nincs szükségetek másra csak a diákkódotokra és az OM azonosítótok utolsó 5 számjegyére ( ezek ugyanazok az adatok, mint amivel a menzamenüt vagy az óraraendeteiteket érhetitek el az iskola honlapján)

A jelentkezés időpontját előzetesen meg fogjuk hirdetni. Ekkor a honlapon most is elérhető előadásjelentkezés oldal, amit az e5n menü alatt (vagy itt) találtok, átvált az előadások listázásáról a jelentkezésre.

Ezután már csak be kell lépnetek az adataitokkal. Az adataitok beírása után megjelenik az elérhető (a még nem betelt) előadások listája és rövid leírása. Az előadások listája felett található rublikákban állíthatjátok be, hogy melyik előadássávban melyik előadásra jelentkeztek. Az "OK" gomb megnyomásával véglegesítitek az előadás jelentkezéseteket, melyet akár később módosíthattok, szintén ugyanitt. Amennyiben egy előadás-jelentkezéseteket törlitek, az a hely felszabadul, és mások is elfoglalhatják.

Fontos, hogy a lista, amit láttok az oldalon, nem frissül folyamatosan a szervereink túlterhelésének elkerülése érdekében. Az előadás betelhet, amire ti megnyomtátok a gombot, ezesetben kérünk, válassz más előadást (a lista ekkor automatikusan frissül). Az előadások listáját manuálisan is frissíthetitek az oldalon lévő gombbal.

Megjegyzések