Easter Egg Vadászat 2018

E5N - Eötvös Napok    2018-10-24 15:53:39

easter egg vadászat E5N 2018

Idén is megrendezésre kerül a tavaly bevezetett easter-egg vadászat! Minden megtalált darab után 1/3-ad ponttal gazdagíthatod az osztályodat!

Az easter egg vadászat

Az "easter egg"-ek, avagy a húsvéti tojások olyan rejtett apróságok egy termékben (általában szoftver) ami nincs dokumentálva a funkciók között, leginkább bónuszként van ott az éles szemű felhasználók örömére. Itt, a DÖ honlapon, az eötvös közösségi hírportálján ezek jelen esetben egyszerű üzenetek, amiket az E5N időtartama alatt akkor kapnak a regisztrált felhasználók, ha bizonyos oldalakat meglátogatnak.

A megtalált eastereggeket rendszerünk megjegyzi (mindenki ugyanazokat találhatja meg) és a felhasználói adatokból kiolvasva a DÖ Kormány a vadászatban helyezést elérő osztályokat pontokkal jutalmazza, mint ahogy egy program nyerteseit.

Hogyan tudok résztvenni? Mit kell csinálnom, hogy easter eggeket találjak?

A keresésben való részvétel nagyon egyszerű:

  • Be kell jelentkezned fiókodba itt, az e5vosdo.hu-n. Ha még nincs fiókod, itt regisztrálhatsz.
  • Ha böngészed a honlapot, oldalról oldalra ugrálva, egyes cikkek és informatív oldalaknál felugrik egy dialógus, ami tájékoztat arról, hogy találtál egy tojást. Ajánljuk, hogy nézz körbe a főmenüben/fejlécben és a cikkek alatt megjelenő "Ez is érdekelhet" résznél. Easter eggeket mobilról is keresgélhetsz bármikor és közben (reméljük) érdekes cikkeket olvashatsz a DÖ-ről és más Eötvösös diákszervezetekről.

Mikor kezdődik és meddig tart a keresés?

A vadászat már elindult, és a 12 órás foci végéig (E5N vasárnap, reggel 6:00) tart.

 

Az easter eggeket nem kezeli az automatikus pontozórendszer a csalások elkerülése végett, ezek az e5n után kerülnek be!

Megjegyzések