Eötvös Napok Pontrendszer

E5N - Eötvös Napok    2018-09-28 15:46:59

E5N pont rendszer pontrendszer Eötvös Szellem

Az Eötvös Napok pontjai  minden évben elvesznek, kézzel kell őket összeszámolni ,és hónapok alatt derül ki a végeredmény. A probléma megoldására megszületett az Elektronikus Pontrendszer, mely nagyban megkönnyíti a DÖ munkáját, és az eredmény is hamarabb, mitöbb, valós időben látható lesz. Ebben a cikkben a rendszer alapjait mutatjuk be, valamint az E5N pontszerzési lehetőségeit.

Technikai Információ

Az adminiszráció könnyítése érdekében kérjük hozzátok magatokkal az e5vös kártyátok!

Itt tudtok új vonalkódot készíteni a diákkódotokból, ha esetleg elhagytátok az e5vös kártyátok! Ezt akár ki is nyomtathatjátok, vagy készíthettek egy screenshotot, vagy képként le is tölthetitek (Telefonon hosszú nyomva tartás után jön be a menü, gépen jobb klikk). Ha nincs nálad telefon, a kártyád/kódod pedig elhagytad, jelezd a programszervezőnek! 

Természetesen a csapatversenyekről sem feledkeztünk meg. Csapatot itt készíthettek, a résztvevők diákkódjainak megadásával. A csapatkódra rákattintva láthatjátok csapatotok vonalkódját. A csapatotoknak nem kell feltétlen vonalkód, mivel a csapatkód csupán 2 betűből/számból áll, könnyű begépelni a szervezőknek.A csapatkészítés regisztrációköteles, mivel a csapatokat utólag is szerkeszthetitek, így ha valaki lebetegszik, cserélhetitek a csapatban!

Az E5N-hez készült interaktív térkép is, amit itt találtok!

A fentebb linkelt oldalak mind megtalálhatóak az Eötvös Napok ideje alatt a Hírek menü előtti E5N menüben, illetve mobilon közvetlenül az oldalmenüben!

A pontozás

A programokat szokás szerint három kategóriára bontottuk: kicsi, közepes és nagy.

  Kis Közepes Nagy
Programszervezés 50 75 100
1. hely 20 30 40
2. hely 15 22 30
3. hely 10 15 20

A részvételért minden esetben 1 pont jár.

Csapatverseny esetén a helyezésekért járó pontok arányosan oszlanak el a csapattagokat adó osztályok között.
A részvételi pontot a csapat minden tagja megkapja.

A győztes osztály szokás szerint 1 szabadnapot kap.

Idén lehetőség lesz bónuszpontok szerzésére is, ezeket az alábbi táblázatban soroljuk fel. A lista az Eötvös Napok előtt minimum egy héttel véglegesedik.

Megnevezés  Szerezhető pontszám
Easter Eggek a honlapon 1/db

Megjegyzések