Easter egg vadászat az e5vosdo.hu-n - E5N 2017

E5N - Eötvös Napok    2017-10-25 21:50:27

easter egg húsvét tojás vadászat keresés E5N 2017 pont verseny

Ilyen még soha nem volt! Az idei Eötvös Napokon nagyon különleges lehetőségek révén tudtok még több pontot szerezni osztályotoknak. Ha kell az a szabadnap, itt van pár egyszerű módja a pontszerzésnek.

Az easter egg vadászat

Az "easter egg"-ek, avagy a húsvéti tojások olyan rejtett apróságok egy termékben (általában szoftver) ami nincs dokumentálva a funkciók között, leginkább bónuszként van ott az éles szemű felhasználók örömére. Itt, a DÖ honlapon, az eötvös új közösségi hírportálján ezek jelen esetben egyszerű üzenetek, amiket az E5N időtartama alatt akkor kapnak a regisztrált felhasználók, ha bizonyos oldalakat meglátogatnak.

A megtalált eastereggeket rendszerünk megjegyzi (mindenki ugyanazokat találhatja meg) és a felhasználói adatokból kiolvasva a DÖ Kormány a vadászatban helyezést elérő osztályokat pontokkal jutalmazza, mint ahogy egy program nyerteseit.

Hogyan tudok résztvenni? Mit kell csinálnom, hogy easter eggeket találjak?

A keresésben való részvétel nagyon egyszerű:

  • Be kell jelentkezned fiókodba itt, az e5vosdo.hu-n. Ha még nincs fiókod, itt regisztrálhatsz.
  • Ha böngészed a honlapot, oldalról oldalra ugrálva, egyes cikkek és informatív oldalaknál felugrik egy dialógus, ami tájékoztat arról, hogy találtál egy tojást. Ajánljuk, hogy nézz körbe a főmenüben/fejlécben és a cikkek alatt megjelenő "Ez is érdekelhet" résznél. Easter eggeket mobilról is keresgélhetsz bármikor és közben (reméljük) érdekes cikkeket olvashatsz a DÖ-ről és más Eötvösös diákszervezetekről.

Mikor kezdődik és meddig tart a keresés?

A vadászat várhatóan honlap (E5N csütörtökön) indul, valamikor a programok kezdete és a Gólyabál között és a 12 órás foci végéig (E5N vasárnap, reggel 6:00) tart.

Reméljük tetszeni fog Nektek ez a lehetőség és az e5vosdo.hu is. Ez a felület arra lett kitalálva, hogy TI is írjatok rá, így nyugodtan tesztelgessétek a funkciókat, ha pedig valami hibát találnátok vagy véleményt küldenétek, mindezt jelezhetitek a DÖnek.

Pontok cikkekért

Ahogy régebben a Bronzbagoly adott otthont E5N élménybeszámolóknak, szeretnénk, ha ez idén itt megvalósulna. Ha már van fiókod, akkor abba belépve írhatsz cikkeket/közleményeket/eseményeket a honlapra. Ehhez úgynevezett szerkesztőségekbe kell belépned, az E5N szerkesztőségbe ha jelentkezel, azonnal fel leszel véve és már írhatsz is!

Legyen az résztvevői vagy szervezői beszámoló egy programról, kritika egy előadásról vagy vélemény általában - itt kíváncsiak vagyunk rá és megoszthatod az Eötvös népével! Ha ezt az őszi szünet végéig teszed, a DÖ Kormány pontokkal jutalmazza osztályodat, ezzel is közelebb kerülhettek a fődíjhoz, a szabadnaphoz.

Easter egg vadászatra és cikkírásra fel, Kedves Eötvös!

Megjegyzések

Régi (http) kommentek