Az AVE-napokról

Bors Őrmester MSzK    2020-03-03 14:51:16

AVE program Bors Őrmester

Ötödik programpontunkban a környékbeli iskolákkal való kapcsolatunk javításáról van szó. A Pálfi-kormány többek közt a számháborúkkal próbált segíteni a helyzeten, mi egy halálos ágyán nyöszörgő programot szeretnénk ismét feltámasztani:

Valószínűleg nem sokan fognak ellenkezni, ha azt mondjuk, hogy az AVE-napok az utóbbi pár évben egyre kevesebb érdeklődésnek volt a tárgya. Az igaz, hogy ezért nem kizárólag a szervezés okolható, de a DÖ hatásköre csupán eddig tart, ezért mindenképpen szeretnénk a kampány alatt erről a problémáról is beszélni.

Milyen jó is lenne, ha akkora lelkesedés lenne az AVE-napok körül, mint ami az E5vös Napok kapcsán már megszokott! Az Apáczai és a Veres Pálné itt van tőlünk egy köpésre, rengeteg új ember, rengeteg lehetőség. Szeretnénk, ha a jövőben az AVE-napok szervezésére is közel annyi energia fordulna, mint az E5vös Napokra, hogy olyan programok születhessenek, amikben ténylegesen érdekeltek a tanulók.

Már-már mém, hogy az E5vösösök fenn hordják az orrukat, viszonylag keveset interaktálnak más iskolák diákjaival. Viszont az ellenségeskedés, ami rosszmájú viccnek indult, mára érzékelhetővé vált az iskolaközi kapcsolatok hűvösségén. Szedjük össze magunkat, és élesszük újra az AVE-napokat!

 

 

Az űrről beszéltünk, ami mindőnk közt ott van…

A szeretetről beszéltünk, amit mind megoszthatnánk…

És eljön az idő, amikor meglátod, mind egyek vagyunk...

Megjegyzések