Pályázat a biosz termekről

Milyen legyen a biosz terem? Hogyan képzelitek el a biosz labort?

Tervezzétek meg! Engedjétek el a fantáziátokat! Győzzétek meg a zsűrit, hogy miért a Tietek a legjobb, legszebb, legötletesebb elképzelés!!!

Walk The Wish 2017

Minden információ az Eötvös-diákok által szervezett jótékonysági sétáról.

Második ülés - 54. évi DÖ Parlament

Szeptember 20-án gyűl másodszorra az idei DÖ Parlament. A speciális, alakuló ülés után meglehetősen hamar jön a következő plenáris ülése a képviselőknek, azonban rengeteg téma vár megtárgyalásra és mivel idén az előző két évnél korábban lesz az Eötvös Napok egy esetleges DÖ Tábor/Hétvégére is korábban sor kell, hogy kerüljön - ezekről például nem volt szó az előző ülésen.

Pártokról és képviselőcsoportokról

Nemrég bemutattuk a bizottságokat, most pedig a képviselőcsoportokról írunk. De ehhez kicsit át kell tekintenünk a DÖ politikai életét, legalább pár évre visszamenően, hogy meg is értsük miben van most több lehetősége a DÖ keretein belül működő diákpártoknak.

Írókat keresünk - Sport szerkesztőség

Egyre több diákkör és DÖ-s csapat indít szerkesztőséget vagy tervez indítani szerkesztőséget, itt az e5vosdo.hu-n, azonban a "Sport" (avagy Eötvös Sportkör) szerkesztőség még üres. Ennek beindítására keresünk írókat és olyanokat akik szívesen menedzselnék a szerkesztőséget.

Elindult a rádiós tagfelvétel - 2017

Elindult a jelentkezés az idei év Sulirádiójába.  Hogy mit kell tenned, hogy bekerülj a rádiósok közé? Itt minden infót megtalálsz.

Milyen bizottságok alakultak az alakuló ülésen?

A Parlament tegnapi alakuló ülésén 6 bizottság alakításáról határozott. Ha nem voltál az ülésen, vagy nem figyeltél, különösen érdemes ez a cikket elolvasnod.

Rejtélyes láda a teraszon - térfejlesztés 2.5

A DÖ Kormány közösségi térfejlesztése visszatért a teraszra, ahol egy tavaly beérkezett kérést teljesítettek. Exklúzív cikkünkből kiderül ez mi is pontosan.

Kormányjelentés 2017 augusztus

Mostantól a Szántai-kormány havi beszámolói itt is meg fognak jelenni, kedve az augusztusival. Kellemes olvasást kívánunk minden érdeklődőnek!

Alakuló ülés - 54. évi Parlament

Az új Parlament alakuló ülése 2017 szeptember 8-án lesz a 7. óra után a kémia előadóban. Az ülés nyilvános érdeklődők és (diák)sajtó is jöhet, sőt ajánlott is, hogy jöjjön.

OKT 14. - szeptember 23.

Kedves Mindenki!

Szeretnénk hivatalosan is kihirdetni az idei tanév első túráját szeptember 23-ára, szombatra. Bemelegítés képpen az OKT 14-es szakaszt fogjuk bejárni, amely körülbelül 15 kilométer hosszú. Laza túrára számítson mindenki, szeretnénk az új túrázókat megismerni, a régieknek pedig egy kis felvezetést tartani. Reméljük az idő is velünk lesz majd, ennek ellenére mindenki készüljön megfelelő ruházattal esőre, hidegre. Idén is folytatjuk a geoládázást, ha ti is szeretnétek, akik pedig még nem ismerik, azoknak a szeptember amúgy is kiváló alkalom lesz ennek a megismerésére. Volt már példa rá, hogy sötétedés után értünk ki az erdőből, de most ez a veszély sem fenyeget minket, mivel a táv is rövid és naplemente is nekünk kedvez még az idővel. Rendszeres túrázóinknak van kéktúra pecsételő könyve, amellyel igazolható, hogy teljesítitek a távokat. Aki szívesen velünk tart többször, de még nincs pecsételő könyve, annak ezt is megvesszük mi egyben. A könyv ára 1500 Ft.

A túra napján reggel 8:00-kor találkozunk a Szentlélek téren, ahonnan a 218-as busszal megyünk majd tovább közösen a Rozália téglagyárhoz, majd onnan kezdjük meg a túránkat Hűvösvölgy felé. Délután az érkezés 17 óra körül várható, a hűvösvölgyi gyermekvasút végállomásánál. A túra pontos árait megtaláljátok a jelentkezésnél. Bármi kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal!

Jelentkezni ezen a linken tudtok, ahol a jelentkezés teljes menete le van írva: https://goo.gl/forms/2jHs0sb4Ypz5gWW93

Várunk mindenkit,
A Kéktúra csapat

Kéktúra az új tanévben is

parlamenti gyorstalpaló

Ez a cikk elsősorban leendő képviselőknek íródott

Még mielőtt megalakulna a Parlament, ajánljuk mindenkinek, hogy ismerje meg az eötvösös parlamenti működést (vagy frissítse fel emlékeit ezzel kapcsolatban). Ehhez nyújtunk segítséget egy rövid diasor formájában, aminek tartalma hasonlít ahhoz, ami tavaly az Eötvös Diákban jelent meg, ám a júniusi alkotmányozás alapján frissült.

Tagfelvételt hirdet a Plakát Brigád

Ha nem láttátok volna az évnyitó után a plakátokon, most itt látjátok. A Kormány vár minden diákot, aki szívesen csinálna kreatív plakátokat a DÖ eseményeinek, új programjainak, vagy akár olyan diákköröknek, akik ezt kérik.

DÖ képviselőválasztás 2017

Íme az általános tájékoztató ami az osztálytermekbe is kikerült és az osztályfőnökök is megkapták.

Közös drive mappa az e5vos.hu-s rendszerben

Órarendek és más hasznos dolgok kerültek egy EJG 2017_18 mappába az e5vos.hu-s google drivera. Erről elvileg mindenki kapott az eötvösös email címére egy meghívót. Az iskolavezetés kérése, hogy más fiókkal ne kérjen senki hozzáférési kérést ehhez a mappához.

Szerkesztőség bemutató - Eötvös Sulirádió

A Sulirádió az első diákkörök közé tartozik, akik ebben a hónapban megerősítették, hogy részt vesznek a DÖ honlap projektünk beindításában, azzal hogy egy aktív szerkesztőséget állítanak fel itt. Lássuk hát, milyen tartalmakra számíthattok!